Ne propustite nove, premijerne epizode treće sezone!

Nakon što smo svjedočili brojim šokantnim otkrićima, nevjerojatnim obratima, nova sezona donijet će nove intrigantne zaplete.


Zbog gubitka voljene Ajše koja mu je izdahnula u naručju i zbog potpunog kraha obitelji, Džihan je na rubu izdržljivosti. Odlučuje prepustiti tvrtku djeci i pritajiti se u jednom gradiću na obali. Ondje se u tišini suočava sa samim sobom i sa svojom prošlošću ne sluteći kakva ga velika opasnost čeka...

S druge pak strane, Harun i Dilara priređuju domjenak kako bi proslavili svoje vjenčanje. Slavlje se održava u ljetnikovcu koji sada nosi novo ime: Erguvan.

Na domjenku se pojavljuje neželjena gošća Asuman, Dilarina sestra koja živi u Americi. S namjerom da sve upropasti, Asuman u ljetnikovcu odabire Hazal kao osobu od povjerenja...



Hazal ponovno upada u nevolje, a ovoga puta krvave ruke skupo će ju koštati. Džansu, koja se u tajnosti udala za Deniza, obznanjuje svojoj obitelji da je trudna. Ozkan poludi kada sazna tu sretnu vijest i opet se dovodi u veliku nevolju.

 

 


Što sve gledatelje očekuje u novoj sezoni serije Tuđi život ne propustite doznati od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju