Nasmijte se do suza uz film u kojem su filmske legende vodič za trudnice protumačile na svoj način.

Presretni zbog začetka obitelji, TV fitness guru Jules i zvijezda plesnog showa Evan shvaćaju da njihovi slavni životi nemaju šanse pred iznenadnim zahtjevima koje donosi trudnoća.

Već napola luda autorica i odvjetnica Wendy na svojoj koži iskusi vlastite ratoborne majčinske savjete, dok hormoni haraju njezinim tijelom,. Za to vrijeme njezin suprug Gary nadmeće sa svojim alfa- ocem, koji pak očekuje blizance s puno mlađom suprugom, Skyler.

 

Fotografkinja Holly spremna je obići svijet da bi usvojila dijete, ali njezin suprug Alex dvoji, pa svoju paniku pokušava prikriti pohađanjem grupe za potporu mladim očevima...

Zabavna komedja ‘Što očekujete kada iščekujete’ inspirirana je popularnom serijom vodiča za trudnice istog imena. Do 2011. godine prodano je više od 14.5 milijuna primjeraka vodiča.

 

Elizabeth Banks, Jennifer Lopez i Brooklyn Decker su jedine glumice u filmskoj postavi koje su majke i u stvarnom životu. Jennifer Lopez je rodila blizance, Brooklyn ima sina, a Elizabeth dva sina.

Ne propustite obiteljsku komediju 'Što očekujete kad iščekujete' u petak u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr

FILM "UKRADENI IDENTITET" NE PROPUSTITE POGLEDATI U NEDJELJU U VEČERNJEM TERMINU NA NOVOJ TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju