Utakmice UEFA-ine Lige nacija uživo prenosi Nova TV

Hrvatska je konačno srušila svjetske prvake u nogometu, i to na njihovom terenu! Prvi put u 10 međusobnih susreta Hrvatska je uspjela pobijediti Francusku u srazu četvrtog kola UEFA Lige nacija. Utakmicu koja se prenosila uživo na Novoj TV, u prosjeku je pratilo preko 925 tisuća ljudi, odnosno četvrtina populacije u Hrvatskoj, te je ostvarila udio u gledanosti od 63,7%.


Na prvom mjestu gledanosti u petak 10. lipnja se našla i utakmica UEFA Lige nacija između Hrvatske i Danske. U trećem kolu skupine Hrvatska je s 1:0 slavila na Parken stadionu u Kopenhagenu, a ovu je pobjedu pratilo gotovo 747 tisuća ljudi, te je ostvarila udio u gledanosti od 53,7%.


Gledatelje je kroz igru u Kopenhagenu i Parizu vodio Saša Lugonjić, dok je Vlado Boban u studiju zajedno s nogometnim stručnjacima Aljošom Vojnovićem i Robertom Jarnijem, prije i nakon utakmice analizirao postave reprezentacije i njihovu igru.


Nakon trijumfa na Parkenu i posebno onog na Saint Denisu, Hrvatsku u rujnu očekuju i posljednje dvije utakmice grupne faze Lige nacija. Njihov prijenos moći ćete pratiti na Novoj TV i portalu gol.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju