Zvijezde su spremne pokazati sve što su dosad naučile u showu pod vodstvom svojih mentora.

Bližimo se posljednjoj emisiji showa „Ples sa zvijezdama“ ove sezone, a iza nas je impresivna polufinalna večer u kojoj smo doznali tko će se u finalu boriti za prestižnu titulu pobjednika omiljenog plesnog showa. U pretposljednjoj emisiji natjecanje su napustili Maja Drobnjaković i Marko Mrkić. „Kroz Maju je prošla jedna ideja koja je doprla do puno ljudi, ja sam bio samo kotačić. Ovo što ostaje snimljeno netko će jednom gledati i vidjet će na koji način proživjeti borbu i izvući sve najbolje. Hvala svima!“, rekao je Marko i time se oprostio od ove uzbudljive plesne avanture.

Od 13 parova, u završnici showa ostalo ih je troje, a samo će jedan odnijeti titulu pobjednika! Svoje mjesto u velikom finalu osigurali su Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec, Marco Cuccurin i Paula Tonković te Frano Ridjan i Gabriela Pilić. Najavili su da u finalnoj večeri možemo očekivati puno emocija i ono najbolje što mogu pružiti. Nedjeljne večeri postale su sinonim za ples, dobru glazbu i pregršt zabave, a pravi plesni i glazbeno-scenski spektakl dostojan finala čeka nas ove nedjelje.

Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec od početka natjecanja, kako je istaknuo Marko Ciboci, bili su zlatna sredina, a sad se vidi koliko im se trud isplatio. „Moram priznati da je lijepo vidjeti da slušate savjete, taj jedan napredak od prošlog jivea koji je bio. U prvoj emisiji si imala previše energije, premalo tehnike, sad je situacija totalno kontra u pozitivnom smislu. Kroz prošle tjedne odradila si sve što si trebala, stopala su bila posložena, energija je bila kontrolirana“, istaknuo je nakon prvog polufinalnog nastupa Marko koji ih je u prethodnom tjednu posjetio na probama. Upravo oni su par koji je prvi osvojio sve desetke članova žirija i upisao se u povijest ove sezone „Plesa sa zvijezdama“.

„Mislim da će finalna emisija biti posebno nabijena emocijama jer ćemo vjerujem svi biti opušteniji i, iako uvijek damo sve od sebe, u finalu će to ipak biti za nijansu više. Mislim da gledatelji mogu očekivati baš puno emocija i ono najbolje od svih nas“, najavila je ova svestrana glumica.

Emotivni mladi influencer Marco Cuccurin u polufinalnoj večeri plakao je od sreće, a emocije stavlja u prvi plan i kad je riječ o finalu. „Očekujte da ćete proći jedan roller coaster emocija – donijet ćemo veselje i seksipil, ljutnju i strast, a možda čak i malo emotivne tuge. Potrudit ćemo se da u jednoj večeri pokažemo sve ono što smo kroz cijelu sezonu naučili“, istaknuo je.

„Predivno je kako ste se rastvorili prema publici i prema nama. Bilo je emotivno, dirljivo, potpuno, zaokruženo, vi jednostavno letite. Kad vi plešete čitav svijet svira za vas. Divno, poručila im je Larisa nakon valcera za koji su u polufinalu od žirija osvojili 40 bodova.

Za finale je spreman i svestrani voditelj Frano Ridjan koji je dosad u showu pokazao da mu nijedan plesni izazov nije nemoguće svladati. „Tim #frabi ostavit će srce na terenu za sve prave 'čagere' kojima je najveća pobjeda plesna umjetnost“, najavio je Frano.

U finalnom izdanju showa za titulu pobjednika natjecat će se Marco Cuccurin i Paula Tonković, Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec te Frano Ridjan i Gabriela Pilić, a tko će od njih pobijediti ne propustite doznati u nedjelju, 21. svibnja na Novoj TV!

 

@plessazvijezdama.novatv Što da očekujemo onda u finalu 😂😂🤷🏼‍♂️ #psz #fyp #plessazvijezdama ♬ Nigđe K'O U Bosni - Dejan Matic

 

 

@plessazvijezdama.novatv Ma mogao je on to i ranije 😂🙋🏼‍♂️ #psz #fyp #plessazvijezdama ♬ EverybodyMakesMistakes - Jason

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju