Osim njihovih nastupa, pogledajte i komentare žirija!

U prvoj emisiji spektakularnog showa Nove TV ''Ples sa zvijezdama'' upoznali smo 13 zvijezda i 13 njihovih mentora, te svjedočili 13 spektakularnih nastupa uživo. Marko Ciboci, Larisa Lipovac Navojec, Franka i Igor Barberić dodijelili su plesnim parovima nakon njihovih prvih nastupa i prve bodove te komentirali njihove prve izvedbe u showu.

Na početku sezone najbolje ocjene žirija svojim nastupima osigurali su Filip i Paula bečkim valcerom, Pedro i Valentina uz paso doble te Bojana i Gordan razigranim quickstepom.

„Mama i ja smo oduvijek gledali ovaj show i to je bila tradicija, tako da je ona sad jako ponosna što sam tu!“, istaknuo je Filip u najavi. U ritmu bečkog valcera Filip i Paula očarali su žiri i publiku. Svojim plesnim nastupom i onime što je on značio nema koga nisu doveli do suza. Graciozno i okretno iznijeli su plesne korake na pozornicu, a po završetku nastupa članica žirija Larisa Lipovac Navojec nije mogla zadržati suze.

„Rasplakali ste me. Ne želim biti patetična, ali stvarno ste me dirnuli, vaš ples je savršen, savršeno idete zajedno. Tata te sigurno gleda odozgora i govori – bravo sine!
Ja sam stvarno oduševljena i kao što je naš dragi Ivica rekao – Samo polako. Jer idete daleko sigurno“, preplavljena emocijama komentirala je Larisa. Svojim riječima ganula je posebno Filipa koji nije mogao suspregnuti suze, a emotivna je bila i njegova plesna partnerica Paula. A Marku Cibociju je ovo bila najomiljenija izvedba večeri. Osvojili su 30 bodova.

Filip je sin našeg legendarnog glumca Ivice Vidovića, a cijeli nastup prošao je u sjećanju na njega.

Vatreni paso doble u izvedbi Pedra i Valentine zapalio je sve – od žirija, do publike i društvenih mreža. „Tamo na pozornici je gorila neka vatra, ali nije bila ni približno vruća kao vas dvoje. Odanost, predanost, tako se otvara sezona, bravo!“, nije mogao skriti oduševljenje Igor Barberić.

Iako Marko Ciboci zna biti, kako kaže, realno strog ovoga puta nizao je pohvale. „Iznenadio si me svojom izvedbom. Ovo je bio pravi karakter paso doblea. Tehnički je bilo dosta dobro, zapunio si cijeli okret“, komentirao je Marko te dodao malu opasku na držanje ruku. Pedro i Valentina osvojili su 29 bodova.

Veselo i energično na plesni podij doskakutali su Bojana i Gordan te pokazali kako se pleše dobar qucikstep. Nema koga ovaj ritam nije pokrenuo, a i žiri je u pozadini veselo skakutao. Franka je pohvalila Bojaninu eleganciju i osmijeh te joj poručila da je ovaj teški stil odradila vrhunski. Marko Ciboci ustao je i Bojanu zamolio za nekoliko plesnih koraka. „Prije nekih 10 – 15 godina kad su me pitali želim li plesati u 'Plesu sa zvijezdama' rekao sam nema problema, ali samo s Bojanom“, objasnio je. A Bojana je u tih par sekundi imala veću tremu nego za cijelog nastupa.

U pripremama su ozbiljno prionuli na posao pa se u plesnom okretu dogodila i nezgoda. „Uvježbavao me jednu vrtnju, razgovarao je s laktom. Govorio je brže, brže, a onda je nakon zadnjeg okreta rekao da je bio odličan, ali da sad moramo na hitnu“, kazala je Bojana koja je tijekom probe slučajno laktom Gordanu slomila nos. „Pukla je kost, nos je slomljen, ali ima daleko gorih stvari koje se mogu dogoditi“, zaključio je Gordan.
Za svoj nastup Bojana i Gordan osvojili su 28 bodova.

Od sljedeće epizode gledatelji će moći i glasovati za svoje favorite te ćemo se oprostiti od jednog plesnog para.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju