Dokumentarno-igrani serijal autora i voditelja Domagoja Mikića večeras donosi priču o dva misteriozna povezana nestanka ljudi iz susjedstva.

Gledatelji Nove TV večeras će nakon prijenosa prijateljske utakmice Hrvatska-Jordan u dokumentarno-igranom serijalu 'Tragovi' vidjeti priču o dva misteriozna nestanka osoba na području Rakitja.

Policija u Hrvatskoj godišnje zabilježi preko 1500 prijavljenih nestanaka. Najčešće je riječ o pričama sa sretnim završetkom gdje nestale osobe u kratkom vremenu budu pronađene i sretno vraćene svojim obiteljima, no nekima se zauvijek izgubi svaki trag. 'Tragovi' donose priču o misterioznom nestanku 23-godišnjeg Franje Vrčkovića koji je u ožujku 2000. netragom nestao nakon što je izvršio svoje dnevne obaveze. Ispočetka nikome ništa nije bilo sumnjivo, ali je ipak ubrzo o svemu obaviještena policija i krenula je opsežna potraga za nestalim. Istraga je potrajala bez korisnih tragova, sve do jednog popodneva kada je Vrčkovićima stigao telefonski poziv otmičara koji je potvrdio da je njihov sin otet.



Deset godina prije Franjinog nestanka, stanovnike Rakitja uznemirio je nestanak Nataše Sokolčić kojeg je prijavila njezina majka. Policijskom istragom otkriveno je kako je podnijela kaznenu prijavu protiv svog supruga, a kad je trebala biti ispitana ona je nestala. Dok je trajala potraga, njezin suprug Ivan uvjeravao je policiju i bližnje kako je Nataša odlučila vlakom otići u Njemačku. Policija je tapkala u mjestu. Iako im je ponašanje supruga nestale bilo neobično, konkretnih tragova protiv njega nisu imali sve dok nije stigao misteriozni telefonski poziv upućen iz Švedske.



Gledatelji 'Tragova' večeras će ekskluzivno vidjeti svjedočanstva ucjenjivača te obitelji i prijatelja aktera slučaja, kao i policijskih službenika i inspektora koji su bili uključeni u istragu.

Ne propustite 'Tragove' koji donose stravičnu priču o dva povezana misteriozna nestanka u razmaku od deset godina, večeras nakon utakmice na Novoj TV! Propuštene epizode 'Tragova' pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju