Dokumentarno-igrani serijal autora i voditelja Domagoja Mikića donosi detalje najtežih i najzagonetnijih zločina koji su se dogodili u Hrvatskoj.

Gledatelji Nove TV od ponedjeljka do srijede u 22:30 mogu pratiti 'Tragove', intrigantni dokumentarno igrani serijal o najtežim zločinima koji su se dogodili u Hrvatskoj. 'Tragovi' su snimljeni prema istinitim događajima, a kroz razgovore s ključnim akterima, igrane rekonstrukcije te potresne autentične snimke, otkrivaju što je prethodilo nekim od najokrutnijih ubojstava koja su šokirala zemlju.

Ovoga tjedna gledateljima će 'Tragovi' prikazati potresne detalje o životu trostrukog ubojice Srđana Mlađana, čovjeka od čijeg izlaska na slobodu strepe svi – žrtve, svjedoci i njegovi sugrađani.

U drugoj ovotjednoj epizodi, gledatelji će moći vidjeti i priču o misterioznom ubojstvu u obiteljskom domu – u gluho doba noći ubijen je muškarac, dok su u kući bili njegovi supruga i djeca.

'Tragovi' donose i priču o šokantnom ubojstvu mlade Triljanke Kristine Šušnjare, kao i ispovijesti njezinih roditelja i prijatelja, slučajnog prolaznika koji je pronašao tijelo, policajaca i kriminalističkih tehničara koji su radili na slučaju.

Ne propustite 'Tragove' od ponedjeljka, 1. listopada od 22:30 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju