Dokumentarno-igrani serijal autora i voditelja Domagoja Mikića gledateljima donosi detalje stravičnog ubojstva starijeg bračnog para.

U utorak nakonFarme’ na Novoj TV, ‘Tragovi’ donose priču o strašnom ubojstvu starijeg bračnog para iz Virovitice koji je 2010. prestravio javnost i paklenom planu koji je prethodio krvavom činu.

Supružnici su se nakon odlaska u mirovinu iz Belgije vratili provesti ostatak života u rodnu Hrvatsku gdje su odlučili kupiti kuću trošnu kuću i započeti s uređivanjem kako bi se u njoj mogli provesti svoje umirovljeničke dane.



Živjeli su mirnim životom, jedno bez drugoga nisu mogli, a često su uživali u druženju sa svojim gostima i prijateljima. jednog jutra policiji je od susjede stigla prijava da se nešto dimi iz kuće bračnog para. Kada je policija ušla, u kući je pronašla njihova masakrirana pougljenjena tijela. Motiv nikome nije bio jasan, a svaki je trag istražitelje vodio u slijepu ulicu jer je riječ o omiljenim susjedima koji nisu ni sa kim bili u svađi. No, jedan trag promijenio je tijek istrage, a slaganje mozaika i detalja istražitelje je dovelo do hladnokrvnog ubojice koji je likvidirao bračni par.

Ne propustite ‘Tragove’ koji donose detalje stravičnog i potresnog ubojstva bračnog para, večeras nakon ‘Farme’ na Novoj TV! Propuštene epizode ‘Tragova’ pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju