Dokumentarno-igrani serijal autora i voditelja Domagoja Mikića večeras donosi priču o istrazi o mogućem samoubojstvu umirovljenika čiji je rasplet šokirao istražitelje.

Gledatelji Nove TV večeras će nakon serije 'Na granici' u dokumentarno-igranom serijalu 'Tragovi' moći vidjeti detalje o stravičnom ubojstvu umirovljenog Stanislava iz Bukovlja pokraj Slavonskog Broda, koje je zaprepastilo policijske istražitelje.

Bivši dragovoljac Hrvatske vojske i umirovljenik Stanislav uvijek je bio rado viđen u društvu, ali i uvijek spreman pomoći svakom u susjedstvu u svom Bukovlju. Rado je bio viđen gost u lokalnom kafiću gdje je često provodio vrijeme, a u veljači 2013. odjednom mu se izgubio svaki trag i nitko od obitelji i prijatelja s njim nije mogao stupiti u kontakt. Na telefon nije bio dostupan, zbog bolesti Stanislav je često padao u depresiju te su se brinuli da nije dignuo ruku na sebe. Nitko od prijatelja i poznanika nije ga vidio pa je obitelj odlučila nestanak prijaviti policiji. Policija je odmah obavila razgovor s osobom koja je raspolagala s najviše informacija o nestalom, mladim podstanarom koji je dijelio dom sa Stanislavom.

Nakon obavijesnog razgovora, tim istražitelja po podstanarovim uputama odmah je krenuo prema Općoj bolnici u Slavonskom Brodu. Provjerom je utvrđeno da Stanislav nije u bolnici, a istovremeno su prilikom pretrage kuće nestalog pronađeni obilni tragovi krvi. Od činjenice da se možda radi o samoubojstvu umirovljenika, policija je zaključila da bi se moglo raditi o teškom ubojstvu, no trebalo je dokazati je li uistinu riječ o krvi nestaloga. Istražitelji su odmah znali kako je jedina osoba koja zna odgovore koji će razjasniti misteriozni nestanak upravo njegov podstanar.

Gledatelji 'Tragova' večeras će po prvi put vidjeti autentične snimke davanja iskaza osumnjičenika i reakcije bližnjih te ispovijesti obitelji, prijatelja i poznanika nestalog umirovljenika, kao i policijskih istražitelja koji su bili uključeni u cijeli slučaj.

Ne propustite 'Tragove' koji donose stravičnu priču o umirovljeniku kojem se izgubio svaki trag i misterioznom mladom podstanaru koji skriva tajnu njegova nestanka, večeras u 22:30 na Novoj TV! Propuštene epizode 'Tragova' pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju