Dokumentarno-igrani serijal autora i voditelja Domagoja Mikića večeras gledateljima donosi priču o nestanku Ljubice Filipović .

Večeras u 22.30 na Novoj TV, dokumentarno-igrani serijal 'Tragovi' donosi tužnu priču o nestanku Ljubice Filipović koja prikazuje skrivenu tanku liniju između ljubavi i stravičnog zločina.

Božićno vrijeme rezervirano je za obiteljska okupljanja i druženja s najmilijima. Takav Božić 2009. se priželjkivao i u kući Filipovićevih u okolici Okučana, no za obiteljskim stolom jedno mjesto ostalo je prazno. Obitelj i prijatelji koji su s nestrpljenjem iščekivali 36-godišnju Ljubicu da dođe iz Zadra ostali su u nevjerici. Nisu mogli naći odgovor na pitanje iz kojeg razloga im se inače vedra, vesela i uvijek nasmijana Ljubica nekoliko dana ne bi javila niti pojavila na jednom od obiteljskih druženjima do kojih je cijela obitelj držala. Suprug i poznanici iz Zadra također nisu imali nikakvih konkretnih informacija gdje bi se nestala Ljubica mogla nalaziti. Iako su sve verzije detaljno provjeravane, istražitelji nisu imali nikakav konkretan trag koji bi ih doveo do nestale Ljubice.

Prolazili su dani bez odgovora, a istražitelji su onda odlučili još jednom detaljno obaviti razgovore s njezinim suprugom, rodbinom, prijateljima i susjedima. Suprugova briga za Ljubicu na prvi je pogled izgledala kao znak velike pažnje i privrženosti, no kako su istražitelji, ali i njezini bližnji vrtjeli film unatrag pitali su se stoji li iza tolike brige ipak neka druga emocija. Je li riječ o pomno izgrađenoj slici velike ljubavi iza koje stoji opasnost? Je li možda riječ o osobi koja iza maske brižnog i umiljatog muškarca skriva okrutnu i patološki ljubomornu osobu spremnu na sve? Što se dogodilo s nesretnom Ljubicom?

Večerašnji 'Tragovi' donose ispovijesti Ljubičine obitelji i bližnjih, stanodavca kod kojeg je nestala živjela, a ispovijesti o tijeku istraživanja dat će policijski službenici i kriminalistički tehničari koji su radili na slučaju.

Ne propustite 'Tragove' koji donose detalje potresne priče iz Zadra koja je šokirala naciju, večeras nakon serije 'Na granici' na Novoj TV! Propuštene epizode 'Tragova' pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju