Uz finale showa bilo je više od 757 tisuća gledatelja!

Nakon dvanaest tjedana urnebesne zabave te još uzbudljivijih finala, Nova TV ove nedjelje donosi specijalnu emisiju u kojoj će gledatelji imati priliku prisjetiti se najboljih nastupa druge sezone popularnog showa.


Da je show 'Tvoje lice zvuči poznato' i ove godine najgledanija zabavna emisije svjedoče i rezultati gledanosti. Naime, prema podacima AGB Nielsena u prosjeku je show pratilo više od 736 tisuća gledatelja. Uz finale showa bilo je više od 757 tisuća gledatelja, dok je deseta emisija ostvarila rekordan rezultat, te je uz nju bilo više od 826 tisuća gledatelja.*


Kako je ekipa iz backastagea, koja se brine za transformacije i nastupe naših izvođača rekla, svi izvođači ove sezone bili su posebno motivirani, iznimno talentirani, scenski inteligentni, a od sebe su davali sto posto i maksimalni profesionalizam došao je do izražaja.


Kroz tri mjeseca, kandidati su pretrpjeli brojne fizičke transformacije, od tamnjenja kože, podebljavanja pa sve do transformacije u suprotan spol. Muškom dijelu najteže je padalo brijanje dlaka i hod u štiklama, no uz vrhunski tim profesionalaca i pozitivnu energiju na setu, kažu, sav sram nestaje, a uživanje u ulozi ostvaruje svoj potpuni potencijal.

U specijalnoj trinaestoj emisiji vidjet ćemo 22 sjajna nastupa koja su obilježila ovu sezonu. Pobjednik Saša Lozar ističe kako su mu najdraže transformacije bile u Arethu Farnklin i Louisa Primu, a vidjet ćemo njegove transformacije u Maju Blagdan, s kojom je odnio prvu pobjedu, te transformacije u Jelenu Rozgu i Leann Rimes.


„Kad god su muškarci glumili žene, to je urnebes bio.“ kaže Dušan Bućan čijim su se transformacijama u suprotan spol gledatelji najviše veselili, a kao najbolji nastupi izdvojeni su Madonna, I Bee te Cameo.


Vidjet ćemo i pobjednički nastup Ivane Marić kao Christine Aguilere, kao i transformaciju u Jacquesa Houdeka, koji je izazvao najviše interesa, a zbog kojeg je Ivana bila u rukama šminkera čak osam sati.


Bio je jedan trenutak gdje sam se zabezeknuo time kako ću izgledati. Taj trenutak se zvao Severina i mislim da je tu nestao moj sram i sve je bilo lakše.“ kazao je Luka Bulić, a najdraža transformacijabila mu je u Luciana Pavarottija koji mu je donio pobjedu u emisiji i kojeg ćemo imati ponovno priliku vidjeti. Također vidjet ćemo i Lukinu sjajnu transformaciju u Massima i Marvina Gayea.


Maja Posavec kaže da je uovom showu uživala do kraja, no nije bila jedina. Njezini nastupi izazviali su oduševljenje, a prisjetit ćemo se Maje kao Sanje Doležal i Mile Kekina, odnosno grupe Hladno pivo.


„Koliko si postaviš granice u glavi, toliko će one postojati, ali doista ne postoje.“ kazala je Renata Sabljak, a vidjet ćemo njezin pobjednički nastup kao Cee Lo Green te nastup koji je dirnuo žiri i publiku – transformaciju u Tošu Proeskog, a prisjetit ćemo se i Renatine transformacije u Bonnie Tyler iz devete emisije.


Najmlađi i najviši natjecatelj Ivan Šarić, čije su transformacije, posebice one u ženski spol, izazivale salve smijeha, kaže da se tijekom ova tri mjeseca osjećao kao u nekoj drugoj galaksiji. „Izgubio sam sav sram, skinuti se pred ljudima, šminkati se.“ dodaje Ivan, a još jedanput ćemo vidjeti transformacije u Anastaciu, Elvisa Presleya i Barryja Whitea.


Maja Šuput bi, kaže, do kraja života žalila da nije pristala na sudjelovanje u showu. „Ovo je forma koja mora zabaviti i izvođača i publiku.“ tvrdi Maja, a vidjet ćemo je još jedanput kao Johna Travoltu i Šabana Bajramovića.

POGLEDAJTE NAJAVU:


Kao poslastica za kraj, gledatelji će moći uživati i nasmijati se u definivno najzabavnijem duetu ove sezone, a otpjevali su ga Dušan Bućan i Ivan Šarić kao Dražen Zečić i Anđela.

Ne propustite prisjetiti se najsjajnijih trenutaka druge sezone showa Tvoje lice zvuči poznato u nedjelju od 20 sati!

*Izvor: Nielsen Audience Measurement
Razdoblje: 13.9.-6.12.2015.
Ciljna skupina: 4+

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju