Tonko nije htio odustati od svog cilja, odlučio je otpjevati hit "O jednoj mladosti"

Tonko Maroević ime je dobio po poznatom povjesničaru umjetnosti. Voli pjevati iz zabave, a roditelji ga podržavaju i svi su uzbuđeni oko njegovog dolaska na Supertalent. Na prijavu ga je nagovorila starija sestra. Osim što voli glazbu, Tonko se bavi nogometom, a igra na poziciji golmana. Što se glazbe tiče, Tonko je stara duša, ne voli glazbu kakvu slušaju njegovi vršnjaci, zbog čega im je neobičan.

 

„Ako ćemo biti službeni, mislim da si odabrao jako tešku pjesmu, zaista bi si pomogao da si odabrao nešto jednostavnije. Ovu matricu je bilo teško pratiti meni, ovako u pozadini, mislim da ima jako puno prostora za rad i da bi mogao biti ozbiljan pjevač. Taman kad završiš školu, kad ne bude domaćih zadaća, posveti se vježbanju jer bi mogao biti ozbiljna zvjezdetina“, rekla je Maja.

„Imaš strašnu simpatičnost, ti bi čak i neprijatelja nasmijao“, rekao je Davor, a Janko dodao: „Vidi se da imaš lijep glas, ali nije bilo obećavajuće, na kraju si se izvukao“. „Tonko, meni se najviše sviđa što si ustrajao u svom izboru pjesme jer mislim da je u životu ponekad bitno riskirati iz uvjerenja“, rekla je Martina.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju