Vidjevši kako se Damiru konstantno učenje proteklog tjedna dobro isplatilo budući da je pobijedio Ankicu u dvoboju znanja, Tomislav je odlučio da će se ovoga tjedna malo više posvetiti učenju.

Međutim, Tomislavu učenje i ne ide tako lako kako je zamislio. 'Čitam, čitam, pamtim te rečenice i onda se sjetim ljudi koji su mi išli na živce', objašnjava Tomislav, a osoba koja mu, kaže, najviše ide na živce je Josipa. 'Neda mi da učim na miru. I u praktikumu mi je! Neda mi disati! I kada je nema pored mene i kada je ne vidim', dodaje.Tomislav smatra kako se Josipa, sada kada je postala prva finalistica Farme, umislila i kako samo misli na Antu i Gorana te joj poručuje: 'Sve je tebi palo u vodu, ali Tomo igra dalje, i to za pola milijuna kuna!'.
Josipa pak, za Tomislava kaže da je odličan glumac te dodaje kako je najveći problem što bi se u vanjskom svijetu mogla maknuti od njega, dok je na farmi prisiljena živjeti s njim i obavljati farmerske poslove. 'Traži bilo kakvu pažnju da privuče na sebe. Misli da je najpametniji sve dok mu netko ne stane na žulj', dodala je Josipa.Obzirom da je Josipa već osigurana time što je postala prva finalistica, borba za ostanak vodi se između muških farmera. Tko je od njih prvi na listi za odstrel, ne propustite doznati u narednim emisijama Farme!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju