Za ulazak u veliko finale Farme večeras se bore Josipa i Tomislav.

Večeras ćemo doznati tko će se pridružiti Goranu u borbi za pola milijuna kuna. Josipa i Tomislav borit će se za mjesto drugog finalista u dvoboju snage, kategorija pila na zemlji.

Tomislavov je 'scenarij', kako kaže, dosad išao prema planu stoga vjeruje da ga neće iznevjeriti ni danas: „Što se tiče scenarija, to je moja igra i moja taktika. Kada ne bih ovdje igrao kako sam igrao, ja bih već ispao van, mene više ne bi bilo tu“, rekao je Tomislav koji se do sada u Areni našao samo jedanput: „Nisam imao priliku držati tu pilu u rukama i piliti gredu. Probat ću još tu neku tehniku, imam ja tehniku piljenja baš, ne idem čisto na snagu i izdržljivost jer ne želim umarati svoju ruku.



Iako je Josipa u dvoboju pile na zemlji već pobijedila Kristijana, Tomislav smatra da Josipa nema dobru taktiku: „Ona nepravilno pili i to će je koštati. Caka je da što prije stup padne dolje, da sam ja u prednosti.

Zašto smatra da je Josipu strah i što mu je dalo snagu za borbu možete pročitati OVDJE

Polufinalistica Josipa jutro prije dvoboja našla se bez obaveza: „Obzirom na trenutak koji iščekujem, bolje bi mi bilo da radim nešto“, rekla je Josipa te dodala da se u poziciji polufinalista našla vlastitom zaslugom.

Mislim da ovdje gdje sad stojim nisam došla preko nikoga, ni preko ničega, jednostavno svojim trudom i radom, sa svojim rukama, ponekad je jezik bio brži“, priznala je Josipa iščekujući kraj showa: „Moje oči znam da su umorne i tužne, željne da izađem van da vidim svoje bližnje. Nije jednostavno biti toliko dugo vremena ovdje. Mislim da nitko ne može kupiti ono što imamo vani“, dodala je Josipa.

Tko će biti brži i spretniji u dvoboju te se tako pridružiti Goranu u borbi za glavnu nagradu, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji Farme od 21.15 sati na Novoj TV!

Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju