Iako je Tomislav dobio sve šibice farmera, zahvaljujući glasovima gledatelja koji su mu posljednji put osigurali imunitet, Tomislav se pridružio Josipi i Goranu kao treći finalist pete sezone Farme.

Ja bih se zahvalio svim svojim navijačima koji su od početka do sada sa mnom. Pozdravio bih svoju obitelj.“ zahvalio se Tomislav glasačima.



Premda je u dubini duše očekivao da će upravo on osvojiti imunitet, to se nije dogodilo. „Baš sam nekako nesretan i sjetan i nije mi dobro ni u želucu ni u glavi. Razočaran sam. Ovo je najgori mogući scenarij koji je mogao biti, da će Tomislav dobiti imunitet.“ izjavio je Damir, a kako je Gordan jedini farmer kojega može odabrati, ističe, neće mu biti lako.



On je četrdeset kila teži od mene i mislim da će on odabrati potkovu.“ zaključio je Damir te razvio strategiju kako bi ga uz najbolju sreću mogao pobijediti: „Ja ga vjerojatno neću ni uspjeti povući, jer ga ne mogu povući, ali ću probati da te tri minute isteknu i možda nekako na taj način pokušati izjednačeno dobiti, a onda ćemo vidjeti dalje.“



Damir smatra kako je on jednako zaslužan da bude u finalu. „Moja želja je apsolutno jaka, ja bi htio ostati tu, sad sam korak pred finale i sad pred finale ispast je nešto najgore.“ kazao je Damir i dodao kako Tomislav nije zaslužio imunitet. „Tomo je apsolutni provokator!“ zaključio je.


Propuštene epizode Farme potržite besplatno na novatv.hr

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju