Survivor ne propustite ovaj ponedjeljak u 22:15 na Novoj TV!

 Zagrepčanin Tomislav Rubinjoni tijekom odrastanja bavio se veslanjem, a svoj sportski duh nastavio je razvijati do današnjeg dana kroz brojne aktivnosti kao što su plivanje, trčanje, biciklizam i treninzi u teretani. Završio je smjer Kondicijska priprema sportaša na Studijskom centru za izobrazbu trenera, a trenutno je suvlasnik teretane u kojoj ujedno i radi kao kondicijski trener. Iako kaže da ne voli pričati o sebi, Tomislav bi se opisao kao jednostavnu i prilagodljivu osobu sportskog duha koja svoje slobodno vrijeme voli ispuniti sportskim aktivnostima.

„Prijavljivanje u Survivor je definitivno izlazak iz zone komfora, inače se ne smatram pretjeranim avanturistom. Htio sam ubiti malo monotoniju u svojem životu“, priznaje Tomislav koji kao svoje najveće prednosti za sudjelovanje u showu ističe upornost, discipliniranost, kreativnost i principijelnost te zaključuje: „Mislim da za uspjeh u showu trebaš biti kompletna osoba, fizički i psihički spreman, te dobar manipulator“.

 

 

Perfekcionist sam, tvrdoglav, neuredan i idealist. Ne volim pričati o svojim kvalitetama/vrlinama, ali ako moram rekao bih da sam uporan, samodiscipliniran, kreativan, principijalan"

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju