Novi svećenik s misijom stiže u Oštrovac!

Nakon što je velečasni Mirko napustio Oštrovac, župno mjesto u Oštrovcu preuzeo je don Ante, krasinački svećenik mutnih namjera. Hoće li njegova borba sa 'zakletim neprijateljima' Oštrovčanima završiti ili će mu dolazak novog svećenika pomutiti planove, tek ćemo vidjeti.


U ulozi novog oštrovačkog svećenika koji je kombinacija Isusa i Che Guevare gledatelji Nove TV već sljedećeg tjedna vidjet će Tomislava Krstanovića, perspektivnog glumca osječkih korijena. „Na snimanju mi je zaista lijepo, opušteno i pravi je užitak snimati s ovom postavom. Ispočetka mi je trebalo neko vrijeme da sve pohvatam, ali zahvaljujući kolegijalnosti svih, mogu reći da sam se vrlo brzo počeo osjećati kao dio ekipe.“ izjavio je Tomislav.

Velečasni Franjo je mlad i entuzijastičan svećenik koji se odlučio na taj poziv iz iskrene potrebe da pomaže ljudima. Kako mu sjedenje u crkvi nije bilo dovoljno, odlučio je otići u Afriku u misiju. Franji je tamo dobro išlo sa stanovništvom, ali je svojim pristupom naljutio staru školu svećenika koji su ga proglasili revolucionarom i poslali natrag u Hrvatsku. Biskup nije baš oduševljen njime pa ga šalje u Oštrovac kao policijskog špijuna. Franjo se opire tome, ali ga biskup i policija uvjere da čini dobro djelo. Treba se samo raspitati kod lokalnog stanovništva o dijamantima i Stanislavu. Biskup ga malo i ucijeni. Franjo pristaje i dolazi u Oštrovac, u isusovkama.


Hoće li se Franjo uklopiti i kako će ga Oštrovčani prigrliti ne propustite doznati u novim nastavcima popularne serije Kud puklo da puklo na Novoj TV!

Dogodovštine iz najpoznatijeg Oštrovca svakodnevno pratite i na službenim stranicama serije:
~ Facebook: Kud puklo da puklo
~ Instagram: Kud puklo da puklo

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju