Pogledajte kako je izgledalo snimanje filma "Pobješnjeli Max: Divlja cesta"

Apokaliptična priča smještena u najudaljenijim dometima našeg planeta, u nemilosrdnoj pustinji gdje je čovječanstvo slomljeno, humanost ne postoji, a gotovo svi su poludjeli u borbi za život.

Progonjen nemirnom prošlošću Max Rockatansky (Tom Hardy) u osamljenom lutanju ima najbolje izglede za opstanak. On je čovjek koji živi samo za sebe i to je zapravo jedino što zna. No, susreće se s Furiosom (Charlize Theron) koja svoje iskupljenje vidi u spasu žena iz Citadele.

Spašava ih kako bi se osvetila tamošnjem vladaru Joeu- tiraninu u čijem su te prelijepe djevojke vlasništvu (Rosie Huntington Whiteley, Zoe Kravitz).

Ulogu Pobješnjelog Maxa nakon Mela Gibsona preuzima Tom Hardy. Iako je prvi nastavak filma izašao prije gotovo 40 godina, kult Pobješnjelog Maxa ne slabi. Čak je i sam Hardy kao tinejdžer bio toliko očaran njime da je psa nazvao 'Max'. Nije ni slutio da će ga godinama poslije igrati u, kako kritičari kažu, najboljem 'filmu panike' u posljednjih nekoliko godina.

 



Koliko je izvanredan, govori i anegdota s premijere filma: nakon što je prikazano nekoliko scena, netko iz publike je ustao i oduševljeno zaurlao: ‘Kako si, dovraga, uspio snimiti ovo?!’. Taj netko bio je legendarni Robert Rodriguez, redatelj filma Desperados.

Na žalost mnogih žena, ovo je Tomu Hardyju drugi film u kojem mu je gotovo cijelo vrijeme pokriveno lice. Bez obzira na to, Hardyjeva gluma je, kao i cijele glumačke postave, besprijekorna. Stvaranje filma pogledajte u videu: 

Apokaliptičnu priču u kojoj se svi bore za život ne propustite pogledati u filmu 'Pobješnjeli Max: Divlja cesta' ove subote na Novoj TV.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju