Priznao je kako je htio da prelijepa Emily Blunt glumi glavnu žensku ulogu...

Na rubu budućnosti impresivna je znanstveno-fantastična akcija snimljena prema hvaljenom romanu japanskog pisca Hiroshija Sa­kurazake "Sve što moraš učiniti je ubiti". Ideju za radnju romana Hiroshi Sakurazaka dobio je iz video-igrica! Inspiraciju je našao u neprestanom 'resetiranju' igrica na početak kako bi došao do savršene strategije za pobjedu.U dalekoj budućnosti, vanzemaljci napadnu Zemlju snagom kojoj se ne može suprotstaviti nijedna ljudska vojska. Poručnik William Cage (Tom Cruise) pogiba na samoubilačkom zadatku i nađe se u vremenskoj petlji u kojoj svaki dan iznova proživljava posljednji dan svog života. No, sa svakom bitkom uspijeva pridobiti suradnike, među kojima je i Rita Vrataski (Emily Blunt), te svaki puta postaje sve vještiji i spremniji dočekati neizbježnu smrt.

Tom Cruise priznao je kako je htio da prelijepa Emily Blunt glumi glavnu žensku ulogu rekavši kako je dugo htio raditi s njom. Naposljetku ju je preporučio producentima za ulogu Rite. Film je na portalu IMDB ocijenjen sa čak 7,9 od 10 bodova. Mnogi ovaj film svrstavaju u jedan od najpodcijenjenijih sci-fi filmova. Tehnologija korištena za snimanje na zavidnoj je razini. Ovo potvrđuju i brojke: "Na rubu budućnosti" dobio je čak 11 nagrada te 37 nominacija. Američka Akademija za znanstveno fantastične filmove nagradila ga je priznanjem za najbolju montažu, a svi glavni glumci nominirani su za najbolje glumce u kategoriji sci-fi filmova.

Uzbudljivi znanstveno-fanstastični film "Na rubu budućnosti" ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju