Roza Hipnoza iz okolice Karlovca (ni)je pokazala svoj nevjerojatan talent.

Ružica, umjetničkog imenom Roza Hipnoza, za žiri i publiku Supertalenta pripremila je nastup hipnotiziranja zlatne ribice. ''Te ribice mogu ono što ja želim. Ako hoću da pliva desno ona pliva desno, ako hoću lijevo ona ide lijevo. Može i stajati na mjestu. To je sve trening, kao što se i pse može dresirati'', rekla je Roza prije nastupa. Međutim to joj nije pošlo za rukom. 

Najprije je zatražila tišinu te je pokušala nagovoriti zlatnu ribicu imena Đozefina da dođe do vrha akvarija. To je bila priprema za veliku točku koju je najavljivala – prolazak Đozefine kroz obruč. To joj nikako nije uspijevalo, pa je prva Martina Tomčić pritisnula crveni gumb, a nakon nje i Davor Bilman. Janko Popović Volarić sa zanimanjem je gledao nastup, no Martina je umjesto njega pritisnula i njegov gumb. Posljednja je ostala Maja Šuput koja je uz komentar kako je možda ribica umorna pritisnula i svoj X. Time je prekinut nastup Roze Hipnoze. 

''Hvala vam puno, ovo sa smjerom vam je super išlo, ali sa preskakanjem obruča…'' komentirao je Davor, na što je Roza dodala: ''Ovo je generalno teško''. ''Pozdravite Đozi pa se vidimo'', dodao je Davor koji je pozvao ostatak žirija na pozornicu kako bi oni pokušali hipnotizirati ribicu. Unatoč pokušajima nisu uspjeli, ali su zato izazvali smijeh publike.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju