U finalu ih je troje, a samo će jedan plesni par pobijediti!

Stigli smo do finala! Jedina dama od zvijezda Viktorija Đonlić Rađa s plesnim partnerom Markom Mrkićem u društvu Slavka Sobina i Gabriele Pilić te Ivana Šarića i Paule Jeričević plesat će u nedjeljnoj, finalnoj, emisiji showa ''Ples sa zvijezdama''.

Oni su nas iz tjedna u tjedan oduševljavali, impresionirali i zabavljali, ali u nedjelju će samo netko od njih odnijeti titule najboljeg plesnog para u ''Plesu sa zvijezdama''.

''Jako sam ponosna i ne bih vjerovala da ću do tu dogurati.'' rekla je Viktorija Đonlić Rađa.

Slavko Sobin mišljenja je kako su svi zasluženo u finalu, a za sebe kaže: ''Kad je počelo natjecanje nisam znao kako plešem, ali shvatio sam da je Gabi odličan mentor i plesač i da je ona netko tko učenika može dovesti do finala ako, pokažem vrijednost'', pun je bio hvale za svoju plesnu partnericu.

Ivan Šarić priznao je kako je ostvario sve svoje ciljeve i dodao: ''Ponosan sam na sebe i na Paulu, ali i na naše prijateljstvo i partnerstvo.''.

Svi su složni u tome da su išli iz emisije u emisiju ne nadajući se previše, ali trud im se isplatio. Ne propustite nedjeljnu finalnu emisiju showa ''Ples sa zvijezdama''!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju