Čitavo desetljeće je prošlo od nezaboravnog hita – prisjetimo ga se uz ples!

Neki ga nazivaju opuštenim i modernim baletom, a Damir Kedžo i njegova plesna partnerica Helena Janjušević oduševili su svojom izvedbom jazza.



 ''Standard i jazz su nešto što mi predstavlja najveći izazov. Latino ritam imam u tijelu jer svi kad plešemo razgibamo se uz te ritmove, ali za jazz moram biti stvarno koncentriran'', objasnio je ovaj pjevač koji je plesao uz hit 365.

Je li pjesma 365 bila dobar izbor za ovaj ples?

glasova:



Obzirom na to da je svoju plesnu partnericu znao otprije upitali smo ga da pobliže objasni njihov odnos. ''Helena i ja smo se znali, ali bili smo samo dobri poznanici. To je kao kad si s nekim u vezi pa se uselite zajedno i vidite funkcionira li to. Moglo je uopće ne funkcionirati jer smo mogli biti karakterno posve drugačiji, ali ispalo je super. Iznimno sam sretan što plešem s Helenom jer je jako talentirana i jako sam zadovoljan''.

 

Od prvog nastupa Kedžo kaže da nema očekivanja. ''Imam osjećaj odgovornosti jer ''Ples sa zvijezdama'' dugo nije bio u Hrvatskoj i ne želim razočarati ljude koji će to gledati, ali i sve one koji su mi dali povjerenje da budem dio ovog showa. Gledam to kao profesionalac i trudit ću se napraviti najbolje što mogu''.

Show 'Ples sa zvijezdama' ne propustite nedjeljom na Novoj TV, a propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju