Blagdansko izdanje showa i zabavne transformacije kandidata pratite u nedjelju na Novoj TV!

Ispred nas je blagdansko izdanje popularnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' nedjeljna večer bit će ispunjena božićnim hitovima domaće i strane glazbene scene, ponekom premijerom kao i nastupom iznenađenja. Petnaesta emisija posljednja je prilika da natjecatelji izbore ulazak u finale, nakon čega ćemo u sljedećoj emisiji saznati pobjednika ove sezone.  

Gljiva je Mariu Valentiću dodijelila da uđe u izdanje Hall i Oatsa. Na pozornici će utjeloviti obojicu i otpjevati veliki i dobro poznati božićni hit, ''Jingle Bell Rock''. Opušteno u elegantnom odijelu na pozornici će Fabijan Pavao Medvešek utjeloviti Placida Dominga, Neda Parmać ovoga će puta na pozornicu blagdansko raspoloženje donijeti pjesmom ''Jingle Bells'' u izdanju Gwen Stefani.

Megapopularnog Kanađanina Justina Biebera u božićnoj verziji utjelovit će Lana Klingor Mihić, u jednoj, kako ona kaže – ''dječačkoj, razigranoj, onako malo začuđujućoj izvedbi''. Lu Jakelić gledat ćemo transformiranu u Olivera Dragojevića, a Siniša Ružić interpretirat će božićni hit Petra Graše. U cipelice australske pjevačice Kylie Minogue ući će Marko Braić, dok će se Marina Orsag ovoga puta transformirati u Roda Stewarta.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju