Pogledajte završne pripreme kandidat za nedjeljni show!

Hit show ''Tvoje lice zvuči poznato'' koji mijenja izgled osmero natjecatelja i ove nedjelje, u novoj All stars epizodi, donosi pregršt zadivljujućih i zabavnih transformacija.

Ivana Mišerić u novoj emisiji pred žiri i kamere izlazi u modernijem izdanju, i to u dvostrukoj transformaciji kako Kesha i Pitbull. Britanskog slavuja, višestrukog dobitnika Grammyja Sama Smitha utjelovit će u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' Maja Bajamić. Još jedna seksi ženska transformacija ovoga puta čeka Marija Rotha, gledat ćete ga kao domaću pjevačicu Lidiju Bačić. Fenomenalni vokalist Damir Kedžo koji nas svojom ulogom vraća na početak stoljeća izvest će poslasticu za ljubitelje disco ritmova, utjelovit će Andreasa Lundstedta.

 

Pod svjetlima pozornice moći ćemo vidjeti i Sašu Lozara u dvostrukog ulozi – kao Luciana Pavarottija i Jamesa Browna. Katarina Baban utjelovit će mlađahnu Mabel, a Dalibor Petko postat će Dua Lipa, dok će Mario Petreković postati vatreni Jason Derulo.

Ne propustite novu emisiju i nove spektakularne transformacije all stars kandidata sedme sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju