Opasna doza smijeha - zagarantirana!

Pobjednik druge emisije omiljenog showa je Mario Petreković koji je oduševio pratitelje urnebesnim videom na kojem zajedno s Cher (Sašom Lozarem) izvodi interesantan ples koji morate pogledati.

 

Mario Roth u dvostrukoj je ulozi utjelovio senzualnu Shakiru i repera skupine ''Black Eyed Peas'' Will.I Ama s novim hitom ''Girl like me'', a story koji je objavio na Instagramu - govori sam za sebe...

Damir Kedžo na jednu se večer pretvorio u lik Lettie Lutz, korpulentne bradate gospođe iz filma ''The Greatest Showman'' te je otpjevao pjesmu ''This is me''. Kasnije se Kedžo zahvalio svojoj cirkuskoj skupini!

 

 

Maja Bajamić ovoga puta dobila je potpuno drugačiju ulogu. Utjelovila je Severinu i otpjevala pjesmu ''Mili moj''. Zatim je objavila video na svom Instagram profilu koji morate vidjeti!

 

 

 Dašak osamdesetih u hitu ''You spin me right round'', donijela nam je Ivana Mišerić utjelovivši Petera Jozzeppija Burnsa, ekscentričnog frontmena benda ''Dead or alive''. Ovako je tekla njezina priprema za stage!

 

 

Saša Lozar transformirao se u nezaboravnu Cher i otpjevao pjesmu ''I still haven't found what I am looking for'', a na kraju showa poslao je svima jednu veliku pusu u tranformaciji u kojoj je bio neprepoznatljiv!

 

 

 

Dalibor Petko utjelovio je čak tri osobe – Sašu, Tina i Kedžu. Na rasplesanoj pozornici imali smo ga prilike vidjeti kao Sašu, a na ekranu kao Tina i Kedžu.

 

 

Katarina Baban utjelovila je Petra Grašu s dobro poznatom pjesmom ''Tko nam brani''.

 

 

Nedjeljom ne propustite dozu nevjerojatne zabave uz show "Tvoje lice zvuči poznato All Stars" i fantastične transformacije osmero kandidata!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju