Ana: „Mislim da će moj partner biti oduševljen ovaj tjedan!“

 U ovotjednu, pretposljednju natjecateljsku epizodu emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' u goste dolazi voditeljica showa 'Ženim sina?' , Irina Čulinović. „Redovito pratim show, navijam pred televizorom!“ otkrila je Irina, a koji će ju nastup oboriti s nogu, tek ćemo doznati. Ove nedjelje kandidati će imati posljednju priliku uhvatiti čim veće bodove kako bi se plasirali u finale, jer samo četvero kandidata s najvećim brojem bodova postaju finalisti.

Ivana Mišerić postaje Lady Gaga te kaže kako ima visoka očekivanja od sebe. „Baš sam si nabila presing. Hoću se opustiti, uživati jer je ovo pretposljednja emisija koja se ocjenjuje.“, dodala je Ivana,a nastupit će s pjesmom ''Telephone''. „Super mi je ovo pjesma, volim Lady Gagu.“ zaključuje.

Svom idućem nastupu također se veseli i Ana Gruica koja postaje Nicole Scherzinger iz grupe Pussycat Dolls. „Super pleše, super pjeva, super se odijeva, super mi je ta pjesma!“ oduševljeno će Ana koja će nastupiti s hitom ''Don't Cha''. „Mislim da će moj partner biti oduševljen ovaj tjedan!“ našalila se i dodala: „Idem se stvarno, istinski zabaviti. Ovo ću napraviti onako da sebi budem super!

Bojana Jambrošića vidjet ćemo u ulozi Eda Sheerana. „Volim njegove pjesme, volim taj senzibilitet koji nam nudi i smatram da ovako za predfinale, bolje nije moglo.“, kazao je Bojan kojega čeka također i zahtjevna koreografija. „Zahtjevna je koreografija u tom smislu što plesačicu treba i dizati i vrtjeti i spuštati i uz to još ti svi pokreti. Bit će teško to sve spojiti u jedno.“, zabrinuto će Bojan, dok mu je vokalna trenerica Martina Tomčić poručila da je dorastao ovome zadatku.

Dalibor Petko zasigurno će zabaviti gledatelje transformacijom u eurovizijsku pobjednicu, raskošnu Amazonku grčko-švedskog podrijetla - Helenu Paparizou. „Kako odmiče show mislim da gljiva stavlja pred mene sve teže izazove.“, zaključuje Dalibor te dodaje: „Ovo će biti ili spektakl ili debakl. Na osrednjost ne idem!

U borbi za finale vidjet ćemo još Marija Rotha kao Jamesa Browna, Nives Celzijus kao Cher, Daniela Bilića kao Ivu Robića te Miu Anočić Valentić koju očekuje hologramski nastup sa Siom i Sean Paulom.



Ne propustite novu emisiju 'Tvoje lice zvuči poznato' danas u 20 sati, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju