Kako bi se prisjetili smiješnih trenutaka prethodne epizode tu su TLZP gifovi koji su već postali uobičajeno sredstvo komunikacije!

Osim što smo vidjeli Dreleta u svečanom izdanju, Paolu Valić Bekić kako po drugi puta drži pobjedničku plaketu i Damira Poljičaka u cvijeću jedanaesta epizoda showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' skriva i još poneke situacije kojih se rado sjećamo.

via GIPHY

Katarina Baban na pozornici nije bila sama. Društvo i pomoć pri transformaciji u Brunu Marsa imala je u liku Gabrijela Rodića, a njihov nastup nikako nije prošao nezapaženo.

via GIPHY

Iako se na bodovnoj ljestvici plasirala s najnižim brojem bodova Ana Vilenica kao Stevie Wonder jako je nasmijala žiri. ''Fenomenalan pristup, čak sam mislio da ti iza piše made in China'',komentirao je Petreković u svom stilu.

via GIPHY

Amel Ćurić nastupio je kao Sylvester, a njegovi su maniri za nas bili poprilično ženstveni!

via GIPHY

Prepoznajete li tko se krije u ovome cvijeću i o kojoj je transformaciji riječ?

via GIPHY

Iako je njegova transformacija u Terezu Kesoviju sve iznenadila, Davor Dretar Drele u pobjedničkom se nastupu potpuno opustio i iz elegantne dive postao vatreni plesač!

Najbolji TLZP gif mi je…

glasova:

Kako nas je Paola Valić Bekić uplašila i plesne pokrete Matka Knešaureka koji je utjelovio Captain Jacka ne propustite pogledati na giphy stranici koja krije još mnoštvo zabave!

via GIPHY

Gifove urnebesnih kandidata, voditelja i članova žirija potražite ovdje. Gifovi su upisivanjem ključne riječi 'tlzphr' dostupni na Facebooku, Facebook messengeru, Viberu, WhatsAppu i većini drugih platformi za dopisivanje.

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju