Obzirom na to da je zabavni show 'Tvoje lice zvuči poznato' omiljen među publikom ne čudi da i TLZP gifovi bilježe nevjerojatan rast!

Svi oni koji su s društvenim mrežama na ti znaju kako su gifovi neizostavno sredstvo komunikacije. Zanimljivi video isječci uveseljavaju nas, a kada su njihovi glavni akteri zvijezde showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' zabava je zagarantirana!

Čak su dva TLZP gifa uvrštena u trending – na prvu stranicu najkorištenijih i najpopularnijih gifova.

via GIPHY

Prva Internet senzacija bila je Maja Bajamić koja je utjelovila skladatelja s Jamajke Carla Douglasa s njegovim najvećim hitom "Kung Fu Fighting". U jednom je danu njen gif prešao čak milijun pregleda!

via GIPHY

Za veliku uspješnicu drugog TLZP gifa bila je zaslužna ni manje ni više nego barbadoška pjevačica Rihanna, odnosno, Katraina Baban koja ju je utjelovila!

Upravo je njen gif u samo jednom danu prešao nevjerojatnu brojku od 800 tisuća pregleda te je također uvršten na prvu stranicu giphyja!

via GIPHY

Da su njegove ženske transformacije itekako uspješne o tome svi već sve znaju, ali i TLZP gifovi Davora Dretara Drele također oduševljavaju!

via GIPHY

Ništa manje pažnje nije privukao ni pobjednik treće sezone, a sadašnji član žirija showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Damir Kedžo koji je uz malu koreografiju poslao i srce.

via GIPHY

Pravo otkriće ove, pete po redu, sezone showa je i glumac Damir Poljičak koji nas svojim vjernim imitacijama ostavlja bez teksta, a poljubac koji je u liku Elvisa Presleya dao Nices Celzijus svima je zapeo za oko!

TLZP gifova ima raznih, od smiješnih, veselih i rasplesanih do emotivnih i razdraganih. Ovdje možete provjeriti što sve skrivamo, a prije no što požurite na stranicu giphyja ne propustite dati svoj glas u anketi!

TLZP gif koji me najviše oduševio je…

glasova:



Gifove urnebesnih kandidata, voditelja i članova žirija showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' potražite ovdje. Gifovi su upisivanjem ključne riječi 'tlzphr' dostupni na Facebooku, Facebook messengeru, Viberu, WhatsAppu i većini drugih platformi za dopisivanje. Što se čeka?

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju