Ako slika govori tisuću riječi, TLZP gifovi sigurno puno više od toga! Doznajte s kakvim draguljima raspolažemo i kako ih koristiti.

Svaki tjedan očekaju nas nove transformacije osmero kandidata showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', ali jednako tako i zabavni gifovi koji ukupno imaju 6 milijuna 700 tisuća pregleda!

via GIPHY

U prošlotjednoj emisiji Dreleta smo vidjeli, kako on duhovito kaže, u liku Heather XL. Postao je članica glazbene skupine M People te je utjelovio njihovu pjevačicu Heather Small, a pripreme za njegov nastup prošle su sjajno!

via GIPHY

Dobro nas je zabavio i Damir Poljičak koji je postao Jelena Rozga koja je s pjesmom ''Suze biserne'' pjevala u Magaiznu. Damir i koreografski trener Igor Barberić našli su si zanimaciju!

via GIPHY

Katarinu Baban u sedmoj smo epizodi vidjeli kao legendarnog Pincea, a možete provjeriti kako se ona pripremala za nastup.

via GIPHY

Kako sam kaže najveći koreografski izazov do sada Amelu Ćuriću bila je transformacija u Tajči s pjesmom ''Bube u glavi'' pa je na probama odlučio malo improvizirati.

via GIPHY

Matko Knešaurek iz sedme je epizode izašao kao pobjednik što ga je iznenadilo!

Kakve smo smiješne situacije izdvojili iz samih nastupa kandidata ne propustite pogledati ovdje, a do tada s nama podijelite svoje mišljenje!

Najzabavniji TLZP gif mi je onaj u kojem je?

glasova:

Gifove urnebesnih kandidata, voditelja i članova žirija potražite ovdje. Gifovi su upisivanjem ključne riječi 'tlzphr' dostupni na Facebooku, Facebook messengeru, Viberu, WhatsAppu i većini drugih platformi za dopisivanje.

 

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju