U polufinale showa plasirala su se četiri para.

Napeta deseta emisija koja je bila posvećena Euroviziji na male ekrane je donijela spektakularne nastupe i otkrila polufinaliste ove sezone "Plesa sa zvijezdama". Pred parovima je bilo duplo više izazova i napetosti jer su izveli dva plesa, a u drugom nastupu pridružili su im se i mentori povratnici. Trio nastupi donijeli su na pozornicu neku novu energiju. 

Nakon predivnih, energičnih i elegantnih koreografija, inspritativnih i emotivnih priča na kraju večeri još jedan par morao je napustiti omiljeni plesni podij. U finalnom duelu eliminacija pobjedu su odnijeli Maja i Marko te se pridružili polufinalistima. A svoj plesni put u desetoj su emisiji završili Tara Thaller i Mateo Cvenić.

U polufinale showa, u kojem će svaki plesni par izvesti po tri plesa, plasirali su se Frano Ridjan i Gabriela Pilić, Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec, Marco Cuccurin i Paula Tonković te Maja Drobnjaković i Marko Mrkić. Sve smo bliže trenutku kad ćemo saznati tko odnosi pobjedu u showu. Parovi sve bolje plešu, žiriju je sve teže ocjenjivati, a vi nam u anketi recite kome biste vi dali najveću ocjenu za nastup u četvrtfinalu. 

Quiz Maker - powered by Riddle

U polufinalu ostala su samo još četiri plesna para koja će u nadolazećoj emisiji izvesti čak tri plesa, a tko će se plasirati u finale showa ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV! 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju