Upoznajte Marka, Ana Mariju, Vojislava i Teodoru iz druge perspektive

Intrigantna serija 'Žigosani u reketu' prati dvije zvijezde jugoslavenske košarke - Vojislava Todorovića i Krešimira Ivanovića. Vojnia želja da KK 'Radnik', u kojem su Krešo i on svojevremeno pisali povijest, podigne na noge temelj je brojnim zapletima.

Vojislav je poduzetan muškarac s vizijom što posao košarkaškog agenta i iziskuje od njega. Osim posla, glavna preokupacija su mu žena, ljubavnica, ali prvenstveno kćerka Teodora. Balansiranje između tih odnosa Voji polazi za rukom. Upoznajte Nebojšu Dugalića koji je, složit ćet se, besprijekorno utjelovio lik Vojislava Todorovića. Baš kao što je to slučaj u seriji, Nebojši i hrvatskom glumcu Filipu Šovagoviću (koji tumači Krešu) druženje nije strano ni iza svjetla reflektora.

Gluma nije jedina strast ovom nagrađivanom glumcu što često dokazuje emotivnim nastupima te objavama vezanim uz glazbu na svom instagram profilu. 

Marko je talentirani košarkaš i Krešimirov biološki sin. Splet životnih okolnosti učinio je da odrasta bez oca, a transfer u KK 'Radnik' doveo je do prvog susreta s ocem. Marka nam tumači Aleksandar Radojičić koji sa svojim pratiteljima, osim obiteljskih trenutaka, dijeli i one sa kolegama iz serije. 

 Studenticu glazbene akademije, Vojislavovu kćerku Teodoru igra mlada i talentirana glumica Iva Ilinčić.

Ana Mariju, kćerku kralja žute štampe Milovana, utjelovila je Miona Marković.


Ana Marija po povratku iz Amerike dobiva radno mjesto u očevoj medijskoj kući te ubrzo ulazi u otvoreni sukob s Jelicom, očevom sadašnjom suprugom.

Miona često sa svojim pratiteljima dijeli trenutke iz svoje svakodnevice čiji je veliki dio gluma, ali i pole dance.

 

 

Seriju 'Žigosani u reketu' pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju