Mario Petreković: 'Dolazim kao džoker žirija'

Nove fenomenalne zabavne transformacije čekaju gledatelje Nove TV i ovu nedjelju, a saznat ćemo ubrzo i tko su finalisti treće sezone najpopularnijeg zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

 

U pretposljednju emisiju Ana Maras Harmander ulazi kao vodeća s 431 bodom, a slijedi ju Kedžo s 409. Odmah iza njega je Lana Jurčević sa 405, a poredak iza nje je poprilično gust. Hana ima 397, Filip 395, Matteo 386, te Žanamari 363 i Fil Tilen 338 bodova. Tko će se boriti za titulu pobjednika ove sezone saznat ćemo nakon nedjeljne emisije, a veliko finale nas očekuje odmah tjedan iza, 18.prosinca.




Osim Tome in der Mühlena, Sandre Bagarić i Gorana Navojca finaliste će svojim ocjenjivanjem, osim i sami natjecatelja, odrediti i četvrti, gostujući član žirija, pobjednik prve sezone i dramski trener showa Mario Petreković. Mario će u svom jedinstvenom stilu još jednom stati na pozornicu popularnog showa te najaviti svoju ulogu u predfinalnoj emisiji: 'Dolazim kao džoker žirija'.

 U osamdesete će nas odvesti Fil Tilen koji će zapjevati kao Rick James.


Bruno Mars će stati na binu showa zahvaljujući Žanamari Perčić koja ne krije oduševljenje zadatkom jer obožava ovog pjevača i poznaje sve njegove pjesme.


Matteo Cetinski će izvesti pjesmu Gorana Bareta & Majki i bit će zanimljivo hoće li ovaj natjecatelj uspjeti pronaći Bareta u sebi.

Pjesmu 'No' Meghan Trainor izvest će Ana Maras Harmander.



Prošlotjedni pobjednik Filip Dizdar za svoj sljedeći zadatak dobio je transformaciju u Vinka Cocu.
 

Lana Jurčević ovaj put postaje Beyonce, a kako će Mario Petreković komentirati točku popularne pjevačice u koju je i sam bio pretvoren u prvoj sezoni, tek ćemo vidjeti.

Hana Hegedušić dat će sve od sebe da nam prezentira hit grupe Wham i pjevačke sposobnosti Georgea Michaela.

Lady Gaga će također stati na binu showa, i to zahvaljujući Damiru Kedži koji još jednom ulazi u cipele s visokom potpeticom.



Ne propustite novu emisiju 'Tvoje lice zvuči poznato'' ove nedjelje u 20 sati!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju