Ne jedan, ne dva, nego čak tri interpretacije Daniela Popovića vidjeli smo tijekom sezona u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'. Tko mu je najviše nalikovao?

U prvoj sezoni showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ulogu Daniela Popovića utjelovio je David Vurdelja poznatiji pod nadimkom Baby Dooks.

Ovaj pjevač poznat po hip hop glazbi odlično je interpretirao pjesmu ''Džuli'' koja je 1983. godine na Euroviziji osvojila visoko četvrto mjesto.

U trećoj sezoni dizajner Matteo Cetinski postao je ova eurovizijska zvijezda, a u njegovoj smo izvedbi čuli veliki hit ''Daj obuci Levisice''.

Zanimljivo je kako je ovo bila i prva Matteova transformacija, a u njoj se odlično snašao.

Posljednjeg Daniela Popovića koojeg smo vijdeli u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' u nedjeljnoj je epizodi utjelovila Paola Valić Bekić s pjesmom ''Đeni nosi kečke''.

Nives Celzijus čestitala joj je na odličnoj transformaciji riječima: ''Večeras si imala užasno tešku točku. Ti si totalno imala njegove pokrete, čak i one njegove specifične treptaje. Sve je bilo na mjestu!''.

Tko je izveo najvjerniju transformaciju u Daniela Popovića?

glasova:

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju