Ne propustite finale showa "Tvoje lice zvuči poznato All stars" u nedjelju na Novoj TV!

Nakon sedam uzbudljivih tjedana ispunjenih glazbeno-scenskim spektaklima, došlo je vrijeme da se natjecatelji suoče u finalu hit showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' koje će gledatelji imati priliku pogledati ove nedjelje.

Najjači vokalno-glumački talenti u All stars sezoni showa su Saša Lozar, Damir Kedžo, Maja Bajamić i Mario Petreković koji će se u nedjelju boriti za prestižnu titulu kralja ili kraljice transformacije, odnosno pobjednika sedme sezone. Svi bodovi koje su natjecatelji prikupili u emisijama pretvaraju se u startne bodove. Saša Lozar kreće sa startnih sedam bodova, Damir sa šest, Maja s pet, a Mario sa četiri boda. Njima će se nakon finalnog nastupa u osmoj emisiji pribrojiti ocjene žirija i ostalih natjecatelja.

Finale će u nedjelju otvoriti kralj improvizacije Mario Petreković, kao Will Smith u ulozi dobrog duh iz ''Aladina''. ''Naplesao sam se kao nikad. Ovo je putovanje bilo dosta lingvistički edukativno'', riječi su kojima se Mario osvrnuo na nastupe u sedmoj sezoni showa. Novi je nastup najavio kao raskoš s mnogo plesača. ''Uživat ću u nastupu'', istaknuo je te dodao da se radi o udarnom broju.

 

Megauloga odlične vokalistice i višestruke dobitnice Grammyja, pripala je energičnoj Maji Bajamić. Ona će se u finalu showa na pozornici za pobjedu boriti ulogom Christine Aguilare. ''Ovo je neopisivo i bogato iskustvo za mene'', osvrnula se na sezonu. ''Nekako se skupilo sve to u meni, negodovanje na uloge, rubnih energija i muških i ženskih, ali posljednji nastup je zaokružio taj nastup u veliko slavlje'', kazala je Maja. ''Puno je vokalno izazovnije i vježbam sam cijelo vrijeme, jer Christina skače, pjeva, ludilo je. Za kraj mi je ovo najveći izazov uključujući i moju prvu sezonu'', rekla je Maja.

U liku pop ikone Justina Timberlakea pod svjetla pozornice doći će finalist Damir Kedžo, ''Sve mi je bilo super. Bila mi je super Vesna Zmijanac, prvi put sam se bavio narodnim pjevanjem''', osvrnuo se na svoje nastupe sezone. ''Što je točka kompleksnija, to je više volim i volim raditi na njoj jer nemam vremena eskivirati. Jednostavno te ubaci i moraš pjevati i plesati. Čim ti stojiš, automatski ima mjesta da sam nešto iskoreografiraš, tako da više volim kad ima jako puno posla'', rekao je Damir. Ova sezona mu je bila beskrajna zabava, te je guštao kao, kako kaže ''praščić u blatu''.

Saša Lozar na pozornicu će izaći kao kralj originalnosti, stila, imidža, stila - David Bowie. ''Razina truda koja je uložena u cijeli projekt je ogromna'', rekao je Saša komentirajući posljednju sezonu showa ''Tvoja lice zvuči poznato''. Pjevački mu je, objašnjava, najteže bilo utjeloviti Luciana Pavarottija, a fizički Jennifer Lopez. ''Bowie je kralj i potrudit ću se kao što sam se i trudio i do sada'', istaknuo je Saša dodavši da je Bowie fascinantan, jer je prava definicija umjetnika koji je utjecao na brojne druge glazbenike i glazbene smjerove: ''On je u pravom smislu riječi ikona glazbe''.

Daliboru Petku i Ivani Mišerić gljiva je za posljednji nastup u All stars sezoni showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', dodijelila Madonnu i Malumu. ''Uvijek su mi najizazovnije visoke potpetice. Koreografija mi olakšava nastup jer mi definira što u kojem trenutku treba napraviti'', prisjetio se Dalibor posljednjih tjedana. Dalibor će ipak ovu točku u zadnjoj emisiji sezone izvesti bez Ivane, koja na žalost nije bila u mogućnosti nastupiti u finalnoj emisiji.

Katarina Baban i Mario Roth pjevat će u duetu u ulogama Nicki Minaj & Karol G. ''Drago mi je što sam bio u ovoj sezoni samo zbog toga što sam još jedanput sebi dokazao da je lijepo izaći iz svoje komfort zone'', rekao je Mario. ''Ovaj put mi je sezona bila kratka, ali slatka. Mislim da sam imala najviše koreografija'', kaže Katarina.

Ne propustite veliko finale sezone "Tvoje lice zvuči poznato All stars" u nedjelju, 13.lipnja u 20.15 na Novoj TV!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju