U emotivnoj večeri posvećenoj uspomenama tri su para izvela paso doble.

Treći nastavak plesnog showa Nove TV bio je posvećen uspomenama. Na taj način još smo bolje upoznali natjecatelje „Plesa sa zvijezdama“, a oni su imali priliku prisjetiti se najvažnijih uspomena iz života i djetinjstva. Cijela večer bila je prožeta emocijama, a predivan valcer koji su otplesali Lucija i Marko, posljednji je ples ovoga para u natjecanju. Žiri je spasio Albinu i Marija, no publika je svojim glasovima presudila Luciji i Marku u finalnom dvoboju s Asimom i Nikom.

Energične bombe plesnog podija Sandi i Helena, donijeli su na podij potpuno novu energiju koja je snažna i prodorna. Od pravog showmana Sandi je ušao u novu, pomalo opasnu, ulogu u kojoj ga još nismo imali prilike vidjeti.

"U svom plesu izražavaš svoj karakter. To je stvarno za pohvaliti, tvoja žestina i kontrola. Vladao si kao kralj ovim plesnim podijem i ja ti čestitam", komentirala je Larisa Lipovac Navojec. Za opasni paso doble osvojili su 34 boda žirija te zaredali prve devetke žirija.

Iz tjedna u tjedan Bojana i Gordan oduševljavaju publiku i žiri. Plesali su drugi paso doble u večeri uspomena i pomeli sve pred sobom. Publika ih je nagradila gromoglasnim ovacijama, a ni žiri nije štedio komentare i ocjene. „Bojana ti si kao vojnik. Nevjerojatno kojom snagom ti izvodiš to sve. To je fantastično. Gledala sam te u kazalištu nebrojeno puta, ali ovakvu te još nisam vidjela. Stvarno mi se dopalo“, naglasila je Larisa Lipovac Navojec. Igor Barberić je dodao: „Ja bih rekao da je ovo bilo malo drugačije nego prošli put. Drugačija Bojana koja mi se jako, jako sviđa. Samo tako dalje...“

 „Bojana ja ne znam šta ti je ona struja na početku napravila, ali sve si nas očarala. Samo tako nastavi dalje, zadrži točno ovaj stav, ovaj duh“, istaknula je Franka. „Za plesačicu je puno teže plesati dobar paso doble u odnosu na plesača, ali moram priznati da je tvoja uloga bila odlična. Ti dižeš ljestvicu iz tjedna u tjedan“, pohvale je redao Marko Ciboci. Bojana i Gordan popeli su se na vrh bodovne ljestvice s osvojenih 35 bodova žirija.

Treći par koji je zaplesao paso doble bili su Matija i Helena. „Mogu ti reći da si držao konstantu od početka do kraja i od tebe mi se ovaj ples najviše svidio do sad. Ti si dao ovdje 150 posto od sebe. Bravo!“, pohvalila je Matiju Franka, a Larisa je također nastavila u istom tonu: „Meni se jako dopalo i veliki plus što se nisi štedio, dao si se i najbolji tvoj ples do sad“. Vidljiv napredak pohvalio je i Igor Barberić. Stvarajući nove plesne uspomene Matija i Helena osvojili su 21 bod žirija.

Dok skupljamo uspomene iz emotivne treće emisije uživo riješite anketu i recite nam koji paso doble je bio najbolji.

Quiz Maker - powered by Riddle

Pratite službenu stranicu showa i prisjetite se svih čarobnih trenutaka treće emisije showa "Ples sa zvijezdama". 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju