Ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV kreće vrhunska zabava, smijeh i predstavljanje sjajnih osmero kandidata nove sezone 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Kostimi se kroje, razmišlja se kako maskom najbliže utjeloviti likove, plesni koraci se uvježbavaju, a vokalne pripreme odrađuju i sve to kako bi u nedjelju u petoj sezoni showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' naši kandidati zasjali u punom sjaju.

Prvo pa žensko, ovoga puta bit će poznati glumac Matko Knešaurek. Utjelovit će glazbenu divu Beyoncé, a po prvi će puta osjetiti kako je to hodati, ali i plesati na visokim petama!

''S ovom točkom probijam led što je jako dobro. Nisam nikad u životu bio u štiklama. Odrastao sam sa dvije sestre pa je štikla po kući bilo jako puno, ali sretan sam da vidim kako je to biti na dva metra u štiklama. Bit će zanimljivo to gledati'', rekao je Matko.

Zanimalo nas je kako će uspjeti prenijeti nevjerojatnu energiju ove uspješne američke pjevačice, plesačice i glumice. ''Gledao sam njen nastup uživo i nevjerojatno je kako ona pleše. Trudit ću se napraviti kapljicu od onog mora što ona napravi'', podijelio je s nama.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju