TLZP groznica proširirala se i na oglasnik!

Glazbeno-plesni spektakl 'Tvoje lice zvuči poznato' svojom osmom sezonom iz tjedna u tjedan osvaja simpatije gledatelja, a nastupi talentiranih kandidata komentiraju se, dijele i prepričavaju nakon svake nedjelje. Osim portalima i društvenim mrežama, TLZP groznica proširila se i na oglasnik u kojemu su osvanule upečatljive čizme Luciana Plazibata u kojima je poznati plesač i influencer rekreirao nastup i styling australske pjevačice Kylie Minogue.

Fanove TLZP-a i Kylie Minogue zasigurno će oduševiti čizme koje su posebne ne samo po tome što su postale dio povijesti showa koji je poznat po brojnim nevjerojatnim transformacijama, nego i po tome što su unikatni primjerak. Naime, sva obuća za transformacije muških kandidata u ženske uloge izrađuje se ručno i po mjeri, baš poput ovih visokih kožnih čizmi koje plijene pozornost.

Podsjetimo, Luciano Plazibat transformacijom u Kylie Minogue probio je led u prvoj epizodi osme sezone popularnog showa, a inspiracija za njegov look bio je spot pjesme 'Padam Padam'.

 Od prve epizode prošlo je već 11 tjedana, pa se tako kandidati pripremaju za nadolazeću 12. epizodu koja je na rasporedu ove nedjelje. Luciana u novoj epizodi čekaju nešto drugačije cipele jer uskače u ulogu Elvisa Presleyja, a među ostalim transformacijama gledatelji će imati prilike vidjeti Alena Bičevića kao Tajči, Mariju Kolb kao Cher, Antoniju Doru Pleško kao Édith Piaf, Antoniju Šolu kao Jasmina Stavrosa, Farisa Pinju kao Domenicu, ToMu kao Josipu Lisac i Miu Negovetić kao Meri Cetinić.

Tko će oduševiti nastupom, ne propustite doznati u nedjelju u 20.15!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju