Neda Parmać: ''Planiram izaći kao poklončić i razmotati se za vas.''

S obzirom da je ispred nas blagdansko izdanje popularnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' nedjeljna večer bit će ispunjena božićnim hitovima domaće i strane glazbene scene, ponekom premijerom kao i nastupom iznenađenja. Petnaesta emisija posljednja je prilika da natjecatelji izbore ulazak u finale, nakon čega ćemo u sljedećoj emisiji saznati pobjednika ove sezone. Gljiva je Mariu Valentiću dodijelila da uđe u izdanje Hall i Oatsa. Na pozornici će utjeloviti obojicu i otpjevati veliki i dobro poznati božićni hit, ''Jingle Bell Rock''. ''Bit će to glumački izazov, darivat ću sam sebe. Bit će to izazovno'', rekao je Mario.

Opušteno u elegantnom odijelu na pozornici će Fabijan Pavao Medvešek utjeloviti Placida Dominga i u blagdanskom raspoloženju otpjevati božićni klasik ''Silent Night, Holy Night''. ''Posebno je to što je pjesmu izveo toliko nježno i moćno. Samo da dotaknem taj dio i mogu stvoriti posebnu večer'', rekao je Fabijan koji će rekonstruirati nastup Placida Dominga iz katedrale u New Yorku.

Neda Parmać ovoga će puta na pozornicu blagdansko raspoloženje donijeti pjesmom ''Jingle Bells'' u izdanju Gwen Stefani. ''Čak su mi rekli da sličim na Gwen'', rekla je Neda komentirajući izbor gljive. ''Planiram izaći kao poklončić i razmotati se za vas'', dodala je Neda. Istaknula je kako je mislila da zna riječi ove pjesme, ali je Gwen napisala dodatne riječi pa je pjesmu morala učiti iznova.Megapopularnog Kanađanina Justina Biebera u božićnoj verziji utjelovit će Lana Klingor Mihić, u jednoj, kako ona kaže – ''dječačkoj, razigranoj, onako malo začuđujućoj izvedbi''. ''Meni je Justin Bieber dobar u svakoj fazi. Vokalno mi tu uopće ne možemo razgovarati u bilo kakvom kontekstu koji bi vukao na loše. On je izniman vokal, s izvrsnim visinama i dubinama. On se kreće na sceni, ima taj pokret u sebi. Meni je on top'', rekla je Lana. ''Drago mi je što sam dobila jednog tako dobrog i kvalitetnog pop izvođača za Božić. U ovoj pjesmi teško da imaš vremena uzeti zraka'', dodaje Lana. On sjajno pleše, super pjeva, dobro se ponaša na pozornici, ima stav malo ''from the hood''.

Ne propustite ni ostale natjecatelje koji će pod svjetlima pozornice dati sve od sebe da u show unesu odličnu blagdansku atmosferu. Lu Jakelić gledat ćemo transformiranu u Olivera Dragojevića, a Siniša Ružić interpretirat će božićni hit Petra Graše. U cipelice australske pjevačice Kylie Minogue ući će Marko Braić, dok će se Marina Orsag ovoga puta transformirati u Roda Stewarta.

Ne propustite blagdanskom izdanje showa Tvoje lice zvuči poznato u nedjelju u 20.15 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju