Talijanska disciplina suočit će se sa španjolskom tehnikom

Nakon što je Hrvatska pobjedom nad Nizozemskom osigurala svoje mjesto u finalu Lige nacija, ostaje nam doznati tko će joj biti protivnik u borbi za trofej. U drugoj polufinalnoj utakmici susrest će se Španjolska i Italija, a gledatelji će prijenos utakmice i specijalnu emisiju Nove TV moći pratiti na Novoj TV i portalu gol.hr večeras od 20 sati.

Ove dvije nacije dijele bogatu nogometnu povijest, s obostranim uspjesima na najvećim svjetskim pozornicama. Španjolska, poznata po svom stilu igre posjeda lopte i tečnih dodavanja, pokazala je svoju kvalitetu tijekom cijelog turnira. Njihov napadački arsenal neće oklijevati krenuti u ofenzivu protiv talijanske obrane.

S druge strane, Italija je ostavila snažan dojam tijekom turnira svojom čvrstom obranom i brzim protunapadima. Njihov trener Roberto Mancini izgradio je momčad koja kombinira mlade talente i iskusne igrače, a njihova sredina terena donosi kreativnost i stabilnost momčadi.

Utakmica obećava nogometni spektakl, gdje će se talijanska disciplina suočiti sa španjolskom tehnikom. Očekujte žestoku borbu za svaku loptu, brze akcije i sjajne golmanske obrane koje će odlučiti sudbinu ovog susreta.

Uz izravan prijenos, Nova TV donosi i specijalnu emisiju pod uredničkom palicom Vlade Bobana te komentatorskim vatrenim tercetom – Slavenom Bilićem, Mariom Stanićem i Robertom Jarnijem.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju