'Informer' donosi više u ovotjednoj emisiji u subotu na Novoj TV i nedjelju na Domi TV.

'Informer' je ovaj tjedan ugostio suca Mislava Kolakušića. Neće biti riječi o ovrhama, kao ni o biranju sudaca za Ustavni sud, već o temi koja je sve manje u fokusu javnosti - tko će na kraju platiti ceh i tko će biti odgovoran za slučaj Agrokor?



Baš kao što se ne traži odgovornost za kapitalne slučajeve, ne traži se ni kada je riječ o nedostatku strategija za razvoj, pa ni za onaj ključni – energetski. Vrijeme koje dolazi bit će vrijeme jednog od najvažnijih resursa – vode. Kako gospodarimo njome i što možemo naučiti od zemalja koje vodom ne obiluju?



U rubrici 'Financijska pismenost' ekipa 'Informera' govorit će o kreditima za žene poduzetnice. Zašto? Zato što će čak 15 žena od stotinu nezaposlenih pokrenuti vlastiti biznis. Istodobno, to će učiniti samo petorica muškaraca. Istraživanja pokazuju da su žene u biznisu hrabrije, ali i opreznije, bolje se pripremaju, ali se još i bore za ravnopravan status u društvu.



Kada pokrećete vlastiti biznis, ključni je trenutak predstavljanje sebe - ne postoji druga šansa za ostavljanje prvog dojma. Kako ćete prezentirati sebe, tako ćete prezentirati i svoj proizvod ili uslugu. Kako se to radi? Odgovore donosi 'Informer'.

Vlasnik jednog dubrovačkog hotela gostima je odlučio ponuditi jedinstvenu aplikaciju kojom se može sve: otvarati vrata, naručivati poslugu u sobu te bukirati termin za bazen ili teretanu! Novinari 'Informera' donose više u ovotjednoj emisiji.



'
Informer' donosi više u ovotjednoj emisiji u subotu na Novoj TV i nedjelju na Domi TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju