Sve što niste znali o Jamesu Francu...

Prije nego što je postao Dave Skylark u filmu 'The Interview' i prije no što je dobio nagradu Zlatni globus za svoj prikaz Jamesa Deana u istoimenom bibliografskom filmu, James Franco htio je postati biolog!

U tinejdžerskim godinama bio je vrlo problematičan te je skoro završio u maloljetničkoj kaznionici. Najstariji od trojice braće (Davea i Toma), James je bio daleko od uzornog starijeg brata. Nekoliko puta je uhićen zbog maloljetničkog alkoholiziranja, crtanja grafita i ilegalne prodaje ukradene robe iz dućana. Konačno, njegov ga je otac doveo u red.



James se popravio u školi i upao na cijenjeno sveučilište UCLA. No, od ubrzo je odustao od fakulteta sa željom da postane glumac. Njegovi roditelji nisu bili zadovoljni s tom odlukom te su ga prestali financijski podupirati.

Kako bi plaćao tečaj glume, James je radio noćne smjene u Drive In-u u McDonaldsu. Gotovo dvije godine je tako noću radio, a danju neumorno vježbao glumu. Nekad je čak vježbao naglaske i pred kupcima u spomenutom restoranu brze hrane.



Kako je izašao iz puberteta, ovaj naočiti glumac postao je vrlo sramežljiv i samozatajan – mnoge žene bi se složile da je to dio njegovog šarma.

Kako je ovaj glumac izgledao na početku svoje karijere, pogledajte u videu...




 

Među prvim ulogama bila je ona Matta, nećaka Toma Carra (Craig T. Nelson) , u filmu 'U službi zakona'.



Tom i njegova supruga Helen (Joana Cassidy) moraju brinuti o svom nećaku Mattu (James Franco) kojemu je majka ubijena, a otac hospitaliziran iduću noć nakon pucnjave u obližnjoj trgovini. Serijski ubojica odluči napasti obitelj Carr i oteti njihovog nećaka pod prijetnjom da će ga ubiti. Što će obitelj Carr napraviti u ovoj situcaiji? Hoće li Matt biti spašen na vrijeme ili će postati sljedeća žrtva?

 

Film 'U službi zakona' ne propustite pogledati u srijedu u večernjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju