Hoće li iz situacije u kojoj su se našli izaći kao pobjednici?

Protekli tjedan za obitelj Boran bio je prepun napetosti i neočekivanih događaja. Njihov život promijenio se iz temelja, a mi Vam u nastavku donosimo pregled najzanimljivijih trenutaka.

Nakon što je Burdžu odlučila da se ipak neće udati za Osmana, to ostavlja velike posljedice na cijelu obitelj. Adem čini lukave poteze kako bi izvukao korist iz tog kaosa. Rejhan umire, a iza sebe je ostavila pismo u kojem kaže da mu nikada neće oprostiti ako postane obitelj s Boranima.



Za Borane, pak, više ništa neće biti kao prije nakon što mirno obiteljsko druženje prekine policija s nalogom za Fikretovo uhićenje. Uhićen je zbog droge pronađene u teretnom prostoru aviona, a ta situacija uzrokuje gubitak dionica u grupaciji Tvrtka Boran.



Obitelj Boran mora se suočiti s velikim gubitkom. Esma se ne može pomiriti sa sudbinom, a dok se Faruk grize zbog toga što nije mogao više učiniti za spas njihove imovine, dolazi Ipek s dokazima protiv Adema. Faruk proživljava osjećaj neoprostive izdaje, pa odlazi k Ademu. Pred Dilarom raskrinka Adema i napada ga za sva nedjela koja je učinio.



U međuvremenu, Akif je pronašao nasljeđeno zemljište dok je radio popis njihove imovine. Nakon početnog uzbuđenja nastaju problemi jer teta Ulfet ne pristaje prodati svoj, niti otkupiti njihov dio. Boranovi su se našli u situaciji kakva ih do sad nije nikad pogodila, a čini se kako je to tek početak. Započinju novi život u Istanbulu. Ovo je različit početak života za cijelu obitelj, uključujući i Ulfet.

Sureja se susreće s Dilarom, ali ovaj susret će zbog Ulfet postati prava glavobolja za Boranove. Ulfet javlja Ademu da je Dilara također u Istanbulu. Dilara je izvan sebe, poručuje mu da ostavi obitelj Boran na miru i poklapa slušalicu.No, Adem neće stati na tome. Preko Sureje uspjeva doći do Dilare.



Hoće li se obitelj Boran izvući iz situacije u kojoj se našla?

glasova:



Najzanimljivije trenutke tjedna pogledajte ovdje: 



Ne propustite omiljenu seriju 'Istanbulska nevjesta' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte na OYO.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju