Sudjelujte u anketi i odaberite romantični trenutak tjedna!

Ovaj tjedan u showu 'Ženim sina?' bilo je svađa, izljeva ljubavi, smijeha i suza - prisjetite se scena i sudjelujte u anketi!

1. Pala i prva prosidba 

Matej je odlučio na spoj voditi Korinu i to na paragliding što je izazvalo ljubomoru kod ostalih djevojaka. Kada su poletjeli, Mateja je obuzela romantika te se glasno proderao upitavši Korinu hoće li se udati za njega. Pogledajte kako je Korina reagirala:

2. Spoj za pamćenje

Josip je izveo Ivanu Isabellu na romantični spoj, kao iz bajke. Nakon što su dan proveli u spa centru, uslijedila je večer za pamćenje, pogledajte neočekivani obrat cijele idile:

3. Romantika u močvari

Bruno je odveo Anu na spoj, no čini se kako nije ostala baš oduševljena veslanjem u močvari. Što kažete na Brunin odabir? Pogledajte kako je izgledao romantični spoj u močvari:

4. Matej voli prirodne cure

Matej je odlučio izvesti Karlu na spoj, ona je to iskoristila kao priliku da otkrije kakve djevojke Matej voli. Bilo je puno smijeha, čudnih izjava i zanimljivih reakcija - je li se dogodila iskrica između njih dvoje? Pogledajte kako se Matej snašao s Karlom na spoju:

5. Gladijatorske borbe

Kako se Josip dvoumio između Adele i Anje, odluku koga će izbaciti odlučio je donijeti tako što je organizirao gladijatorske borbe, a on se obukao u Cezara. Pogledajte kako je izgledalo bacanje kamena s ramena s nezgodnim izjavama:

 

Odaberite trenutak tjedna!

glasova:

Zanimljivu emisiju ne propustite pogledati od ponedjeljka do srijede u večernjem terminu na Novoj TV. Sve o novoj sezoni pratite na službenoj stranici showa 'Ženim sina?'.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju