"Ja ti želim da jako svijetliš i da što duže traješ", komentirao je Davor

Tia Mikić oduševila je žiri Supertalenta pjesmom iz filma Mulan, Maja nije mogla vjerovati kakav glas ima ova 11-godišnjakinja. "Ono što me zapravo najviše začudilo je to kakve neviđene dubine imaš u glasu, koliko odraslo zvučiš, nevjerojatno kako zvučiš. (…) Pjesma je superteška, a ti si je izvela maestralno" – komentirala je Maja, Davor se nadovezao: "Ja ti želim da jako svijetliš i da što duže traješ"

 

"Na Supertalent sam se prijavila zato što je pjevanje moj hobi, volim pjevati i svoj talent pjevanja želim podijeliti s drugima. Trema je bila prisutna cijelo vrijeme ali bio je to jedan od najboljih osjećaja koji sam doživjela nastupati na Supertalent pozornici i izuzetno sam zadovoljna sa svojim nastupom" - otkrila nam je Tia nakon nastupa.

Ova jedanaestogodišnja djevojčica koja za sebe kaže da više pjeva nego što priča. Glazbom se počela baviti spontano, a mama ju je s četiri godine upisala u zbor. Osvojila je pet međunarodnih festivala u šest mjeseci, surađivala je s nekim poznatim licima poput Severine, Zsa-Zse i Sandija Cenova, a glumila je i u predstavi sa Zagrebačkom filharmonijom. Glazbeni uzori su joj, kako kaže, Beyonce, Mariah Carrey i Ariana Grande.

Tia, osim što pjeva, sama piše pjesme i svira gitaru, a uz glazbenu karijeru u Hrvatskoj, voljela bi nastupati i u Americi. „Imam svoje tri solo pjesme, inače glas snimam u studiju, a imam i videospotove za te pjesme“ - rekla je Tia.

Propuštene epizode nove sezone "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju