Sljedeće scene mogle bi uznemiriti gledatelje. Nikako ne pokušavajte ovo kod kuće.

Ruben i Manoela ostavili su nas u nevjerici nakon audicijskog nastupa. Ruben je bacao vatrene noževe prema svojoj supruzi - ako to nije dokaz bračnog povjerenja… Manoela se našalila da je to ujedno i tajna njihovog slaganja jer kad je Ruben naljuti ona samo uzme nož u ruke i odmah postane dobar. Priznaju da nisu očekivali da će proći do polufinala, ali evo ih! Ostvarili su obećanje da će se i Manoela okušati u gađanju, ali i ono da će Fabijana uključiti u sljedeću točku.

Dok su izvodili polufinalnu točku, Fabijan je komentirao: „Kakvih sve ljubavi ima na svijetu!“, ali i da se nada da se neće sjetiti obećanja s audicije. Žiri je jedva dočekao kraj točke da mogu predahnuti. „Ludi ste više nego prije, a mi ludost volimo.“, komentirao je Davor. Martina se nije složila s njim: „Moraš biti poseban karakter da bi se zabavio ovim.“, rekla je.
Jeste li i vi pokrivali oči kao Martina?

Jeste li pokrivali oči tijekom nastupa?

glasova:

Ruben i Manoela žive u Španjolskoj i oboje su se cirkuskim vještinama počeli baviti na ulici. Kako su oboje prva generacija koja se u svojim obiteljima bavi cirkusom, bilo im je jako teško na početku. Upoznali su se tako da je Manoela bila zamjena jednoj djevojci u skupini žonglera s kojoj Ruben nastupa. Rubenu je njihovo upoznavanje i početak veze najsretniji dio života. Oni žive zajedno, rade zajedno i pomažu si u svemu. Ruben je općenito jako volio bacati stvari, pa tako je ubrzo zavolio i bacanje noževa. Manoela se isprva protivila da ih baca na nju, no na kraju je pristala. Oboje su ovisnici o adrenalinu i obožavaju to što rade.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju