Bend The Bad Week u polufinalnom nastupu Supertalenta.

Dečki benda The Bad Week posebnom energijom najviše su osvojili Martinu koja ih je zlatnim gumbom povela direktno do polufinala. Bili su ulični svirači, a zatim su se spojili u bend zanimljivog imena. Na audiciji su predstavili autorsku pjesmu, a zatim je Fabijan poželio čuti još nešto pa su svirali „Stand By Me“.

Nadaju se da će ih gledatelji prepoznati kao i Martina pa da se druže dalje u finalu. Večeras su na pozornicu donijeli svoju verziju poznatog hita "House Of The Rising Sun".
 

 

"Mislim da su dečki definitivno podigli svoj nastup. Bili ste puno sadržajniji nego na audicijama. Apsolutno poštujem svačiji zlatni gumb i različite ukuse", objasnio je Davor.

"Ja sam i Martini rekla da je mene malo začudilo kad je ona vama dala zlatni gumb. Ne znate vi Martinu. Vi ste stvarno meni neočekivani, slatki. Ti imaš u svom vokalu nevjerojatnu i posebnu boju. Ne znam bi li mogla slušati to toliko dugo. Toliko si intenzivan i jak da baš dolazi do ruba. Moram vas pohvaliti večeras izgledate jako lijepo. U maniri jednog nastupa meni je ovo bilo jako ugodno i lijepo. Jako me interesira kako se ovo sviđa publici i koliko će ljudi glasati za vas", istaknula je Maja.

"Dečki vi ste definitivno najkontroverzniji zlatni gumb otkad ja sjedim. Iz razloga što ja nikad, ali nikad kad su zlatni gumbi u pitanju se ne vodim ničim drugim nego srcem. U vašem slučaju sam silno ponosna na svoj izbor. Želim zahvaliti na svemu onome što ste prezentirali i podijelili sve one vrijednosti iza kojih ja stojim. Ja vam želim svu sreću", ponosno im je poručila Martina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju