Jedna od naših najljepših glumica odvažila se na novi izazov.

 Glumica Tara Thaller slovi za jednu od najljepših Hrvatica i rijetko se pojavljuje u javnosti, ali to će se sada promijeniti jer ćemo je ovog proljeća gledati u novoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama". Tara je za portal showbuzz.hr  otkrila kakva je plesačica, jednom je prilikom izjavila da su njezin najveći san Broadway ili West End, a sada je dobila priliku okušati se u hit-showu "Ples sa zvijezdama".

"S plesom sam se susrela prvi put kada sam se upisala u Učilište ZKM-a. Tamo smo radili često mjuzikle i tu se i rodila ljubav i želja da se mjuziklom bavim. Također, na akademiji u Sarajevu bavila sam se osnovama baleta, karakternim jazzom i bečkim valcerom, a prije akademije tri mjeseca sam išla na privatne satove plesa i tu sam se susrela s nekim od latinoameričkih i standardnih plesova. Jako sam uzbuđena i sretna što ću biti dio showa, ali to mi se još uvijek čini nerealno", priznala je Tara.

 

 

Plesni spektakl oko sebe okuplja brojne televizijske profesionalce, osim kandidata i žirija za jedinstveni vizualni doživljaj zaslužni su sektori kostima i šminke, rekviziteri te svi ostali članovi mnogobrojne produkcije showa. Još pamtimo najsjajnije kostime, jedinstvene kreacije, očaravajuće scenografije te glamuroznu atmosferu i glazbeni ugođaj proteklih sezona, a produkcija Nove TV pobrinut će se da nas ove godine jedinstvenim plesnim točkama i emotivnim pričama očara još više.

Pretprodukcija je u punom jeku, s nestrpljenjem se iščekuju i ostali detalji showa koji će i ovog proljeća zasigurno okupiti čitave obitelji ispred TV ekrana.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju