Tara, Mateo i Nina plesali su paso doble.

Posljednji par večeri koji je u prošloj emisiji iznenadio sve izborom glazbe. Tara, Mateo i Nina Mia izveli su paso doble. Tara je pozvala u emisiju ženu s tri imena. Mateu je cijeli tjedan s dvije partnerice bo izazovan.

"Tara ti si jedna od onih u ovoj emisiji koja ne treba pomoć, uvijek dostaviš karakter plesa kojeg plešeš. Ima trenutaka kada ti fali shapea, da ta želja bude iz tijela. Ali sve u svemu dobro", istaknuo je Igor.

"Što je Igor rekao ja ću malo prevesti. Na izrazu lica ti se vidi da si super uradila paso doble, ali malo si zaboravila tijelo. Previše si bila unutra i to se vidi na pokretima tijela", poručio je Marko.

"Ja sam baš naprotiv uživala u tvom plesu. Ti od samog početka držiš taj jedan nivo i nikako ne padaš. Kako paso mora biti moćan, onda ramena nekad pobjegnu, ali to nije problem. Pokazala si da dobro možeš i bez Matea", istaknula je Franka.

"Meni se dopala ekspresija u gornjem dijelu. Činilo mi se kao da malo paziš na svoju prijateljicu. To su detalji, krenula si visoko tako da je ovo sve što govorimo motivacija za dalje", zaključila je Larisa. Za paso doble osvojili su 31 bod žirija.

 

U prošloj emisiji Tara i Mateo izveli su slowfox inspiriran filmom Toma kojim su posebno oduševili publiku. Od žirija su za ovaj drugačiji slowfox osvojili 31 bod. "Kako je bio čudan spoj, ali funkcioniralo je. Ja sam veliki fan tvog talenta. A ti Mateo četvrta epizoda je, a ti si još tu. Mislim da ćeš stati još jako dugo tu", poručila im je Franka nakon nastupa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju