Tara i Mateo u šestoj su emisiji izveli sambu.

Oni drže razinu kvalitete, još samo da malo porade na detaljima. Eliminaciju su preživjeli, a znamo kako se pleše nakon eliminacije - nikad bolje. Nisu očekivali i nije im bilo dobro kad su saznali da su u eliminaciji. Sad mogu samo dati sve od sebe i stisnuti gas do daske, istaknuli su. Kažu da im je nacija dala pjesmu izazovnu. Mateo kaže da mu je u pripremama bilo izazovno, ali sve za publiku! 

 

"Tara, kad plesaš pleše i kad trenira uvijek misli da daje dovoljno od sebe, a zapravo nije to dovoljno energetski i zato kažemo da treba pretjerivati da bi to bilo to. Sad bih te zamolio da taj shake plešeš prema Mateu s 1000%. Sad je bilo sto puta bolje jer si se opustila", istaknuo je Marko.

"Tara ti energiju doneseš uvijek. Ruke su bile super, rad kukova i rad nogu još možeš pojačati. Ali ti si ljestvicu podignula visoko i sad nam svima pokaži da želiš ostati i da si najbolja", poručila je Franka.

"Istina je da je nakon emisije ljestvica bila malo niže. Sad ste je vratili, super ste bili. Gornji dio tijela je radio sve to, a čini mi se da su nogice bile malo teške, ali ništa što ti ne možeš", istaknula je Larisa.

"Publika reagira dobro na ono što žari i pali, mislim da ste to sad pojačali. Nek svaki put štikla prođe kroz grad!", slikovit je bio Igor. Zaigrana samba donijela im je 40 bodova žirija i publike.

Nina Mia Čikeš bila je njihova gošća u prošloj emisiji u kojoj su izveli opasni paso doble. "Tara ti si jedna od onih u ovoj emisiji koja ne treba pomoć, uvijek dostaviš karakter plesa kojeg plešeš. Ima trenutaka kada ti fali shapea, da ta želja bude iz tijela. Ali sve u svemu dobro", istaknuo je Igor. Osvojili su 31 bod žirija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju