Tara i Mateo izveli su jive.

Par koji nam sad dolazi je u prošloj emisiji daao gas gas i sad nastavljaju u istom tonu. Tara nije bila prezadovoljna Pedrovom odlukom da ona i Mateo plešu jive jer kaže da je pretežak, ali nema toga što oni ne mogu. Mateo kaže da mu je s Tarom svaki tjedan izazovan. 

"Tvoje facijalne ekspresije bile su prejake, no ovo je jedan od, ja bih rekao za mene najbolji jive szone. Koreografija je bila možda malo prezahtjevna, malo si imala nekih tehničkih poteškoća, ali bez obzira na tvoj basic bio je odličan večeras", poručio im je Marko.

"Ovo je bilo jako, jako dobro ti si to dignula na jedan visoki nivo. Ti si sad službeno stigla na visoki Mateov energetski nivo. Ja sam skoro skočio s vama plesati na podij!", istaknuo je Igor.

"Raspršili ste se i bili ste prave dvije energetske bombe večeras. Slažem se jedan od boljih jiveova večeras", poručila je Franka.

Za hotelski jive osvojili su 36 bodova žirija.

 

Ovaj par izveo je u prošloj emisiji sambu uz glazbenu numeru kojoj se nisu nadali. "Publika reagira dobro na ono što žari i pali, mislim da ste to sad pojačali. Nek svaki put štikla prođe kroz grad!", slikovit je bio Igor Barberić. Zaigrana samba donijela im je 40 bodova žirija i publike.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju